Aktar Bloğu

Saç Bakımında Bitkisel Yağ Sırrı!

Sac bakiminda bitkisel yag sirri

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Saçlarımız hem başımızı dış etkenlerden koruyan hem de estetik görünmemizi sağlayan önemli uzuvlardır. Özellikle kadınlar, saç bakımına çok önem verirler. Bu durum aslında çok normaldir. Çünkü saç bir kadının en estetik uzuvlarından biridir. Uzun veya şekilli kesilmiş, bakımlı canlı saçlar, kadınları olduğundan çok daha güzel göstermektedir. Erkekler de saç sağlıklarına önem verirler. Birçok erkek, belirli yaşlardan sonra genetik ve hormonsal nedenlerle saç dökülmesi yaşar. Bu durumla karşılaşan beylerin saç ektirme gibi işlemleri yaptırması söz konusu olabilir. Saç bakımı sırlarını bilen ve bunlara uygun hareket eden kişilerin son derece güzel saçlara sahip olmaları mümkündür.

Saç Bakım Sırları

Saç Bakım Sırları

Saç Bakım Sırları

Saç bakımı aslında sanıldığı kadar zor değildir. Öncelikle, saç tipinizi mutlaka bilmeniz gerekmektedir. Bu konuda, kuaförünüze veya bir saç bakım uzmanına danışmalısınız. Bakım ve temizleme ürünlerini saç tipinize uygun almalısınız. Şampuan kullanırken, ürünleri direk şekilde başınıza dökmemelisiniz. Öncelikle elinize dökmeli ve iki avucunuza yaydıktan sonra başınıza uygulamalısınız. Masaj hareketleriyle yavaş yavaş uygulayın ve durulayın. Şampuan ve saç kremlerinin seçimi de çok önemlidir. Özellikle tuz içeren ürünlerin alınmaması gerekmektedir. Bu nedenler, ürünleri seçerken içeriğinde bakarak almalısınız. Saç kremi de, saça yavaş hareketlerle yedirilmelidir. Saçlarınız sürekli elektrikleniyorsa, el kreminizi saçınıza da sürebilirsiniz. Bu şekilde, elektriklenmesi önlenecektir. Öte yandan, duş sırasında krem sürerseniz, saçlarının son derece yumuşadığını göreceksiniz.

Saç elektriğini önlemek için saç ve saç derisine uygun bitkisel yağları kullanabilirsiniz. Saç elektriklerini önlemek için kullanabileceğiniz bazı bitkisel yağlar;

Üzüm Çekirdeği Yağı

Üzüm Çekirdeği Yağı

Üzüm Çekirdeği Yağı

Saçları nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. Nemlendirme özelliği sayesinde saçların elektriklenmesi önlenir. Aynı zamanda saçın gürleşmesi ve saç dökülmelerinin önlenmesi de üzüm çekirdeği yağı ile mümkündür.

Çörekotu Yağı

Çörekotu Yağı

Çörekotu Yağı

Çörek otu yağı hem cilt hem de saçlar için faydalıdır. İçeriğinde vitamin ve mineraller sayesinde cildi besler ve oluşabilecek rahatsızlıklara karşı korur. Uzmanların da sıklıkla tavsiye ettiği çörek otu yağı, saçların elektriklenmesini de önlemeye yardımcı olur.

Şeftali Yağı

Şeftali Yağı

Şeftali Yağı

Şeftali yağının çok sayıda kullanım yöntemi ve alanı vardır. Bunlardan biri de saçlardır. Kişisel bakımda tercih edilen şeftali yağı, içeriğindeki besleyici mineraller sayesinde hem saç sağlığını hem de cilt sağlığını korur.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2608, 2796, 2128, 9661″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.