Aktar Bloğu

Cilt Sarkması İçin Sandal Ağacı Yağı Kullanabilirsiniz!

Cilt sarkmalari icin sandal agaci esansi sandal agaci yagi kullanabilirsiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]Cilt sarkmaları için sandal ağacı yağı kullanabilirsiniz, cilt sarkması gibi pek çok derde deva olarak kullanılan bitkisel yağlardan biridir. 30 yaş ve üstü sandal ağaçlarından elde edilen bu yağ, kişisel bakım açısından da oldukça önemli bir yağdır. Cilt üzerinde oldukça önemli etkiler gösterirken, su ile seyreltilerek cilde uygulanması gereklidir.

Günümüzde pek çok insan tarafından kullanılan bitkisel yağlardan olan bu yağ, cilde önemli ölçüde fayda sağlayan bir üründür. Özellikle de cilt sarkmaları konusunda oldukça etkili olan bu yağ, düzeli ve doğru bir şekilde kullanıldığında sıkılaşmış bir cilt yapısı elde etmeye yardımcı olacaktır.

Cilt Sarkması İçin Sandal Ağacı Yağı Kullanabilirsiniz!

Cilt Sarkması İçin Sandal Ağacı Yağı Kullanabilirsiniz!

Cilt Sarkması İçin Sandal Ağacı Yağı Kullanabilirsiniz!

Günlük hayatta insanların pek çoğu kilo alıp vermeden kaynaklı sarkmalardan şikayetçi olmakta ve bunun için bir çözüm yolu arayışlarına girmektedir. Cilt sarkması için yağ ise mucizevi bir çözüm yolu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Belirli bir ölçüde cildin sıkılaşmasını sağlayan yağ, yumuşak bir yapıya sahip olan ciltte hareketlenmeler meydana getirmekte ve ufak tefek kasılmalara neden olmaktadır. Bu hareketlenmeler sayesinde cilt daha sıkı bir görünüme kavuşmaktadır.

Sandal Ağacı Esansının Faydaları

Cilt bakım yağları arasında oldukça popüler olan sandal ağacı esansı, cilt sarkması, saç ve genel sağlık üzerinde büyük etkiler gösterebilmektedir. Anti aging özelliği sayesinde ciltte meydana gelen kırışıklıkların giderilmesine, yeni kırışıklık oluşumunun da önüne geçilmesine yardımcı olan sandal ağacı esansı, güneş lekeleri konusunda da oldukça etkilidir. Bunun yanı sıra hafızayı güçlendirmesi, balgamı söktürmesi, zihinsel rahatlama v sakinlik sağlaması, şişkinlik, yanık, çürük, mide problemleri ve bunun gibi sağlık sorunlarına iyi gelmesi de yağın faydaları arasında yer almaktadır.

Sandal Ağacı Yağı Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanılır?

Çoğu zaman kişisel bakım alanında tercih edilen yağ, kullanım amacına göre farklı yöntemlerle uygulanabilmektedir. Cilt bakım yağları olarak kullanılacağı zaman su ile seyreltilerek problemli bölgeye uygulanması ve bu aşamada masaj yapılması gereklidir. Ayrıca bazen diğer faydalı bitkisel yağlarla da karışım elde edilerek de maske şeklinde kullanılabilmektedir.

Sandal ağacı esansının faydalarını tam anlamıyla görebilmek için doğru ve düzenli olarak kullanılması önem teşkil etmektedir. Aksi takdirde pek etkisini görmek mümkün olmayacaktır.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”10095, 9230, 9109, 2818″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.