Aktar Bloğu

Neden Sandal Ağacı Yağı Kullanmak Gerekir?

Neden sandal agaci esansi sandal agaci yagi kullanmak gerekir

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]Sandal ağacı yağı, ekstraksiyon yöntemi ile ağacın gövde ve kökünden elde edilen bitkisel bir yağdır. Genellikle kişisel bakım ürünlerinin içerisinde yer alan sandal ağacı esansı, ayrıca tıbbi alanda da kullanılmaktadır.

Cilt bakımında oldukça sık tercih edilen bu organik yağ, cilt üzerinde oldukça etkili olan bitkisel yağlardan biridir. Özellikle de güneş ışınları ve yaşlanmadan dolayı ciltte meydana gelen koyu halkalar, lekelenmeler, sivilce, siyah nokta ve kuru cilt yapısına iyi gelen bu yağ, aktarlardan, eczanelerden ya da organik pazarlardan temin edilebilmektedir.

Neden Sandal Ağacı Yağı Kullanmak Gerekir?

Neden Sandal Ağacı Yağı Kullanmak Gerekir?

Neden Sandal Ağacı Yağı Kullanmak Gerekir?

Gerek insan sağlığına gerekse kişisel bakıma oldukça faydalı olan bir yağdır. Bu yağı kullanılması için pek çok geçerli sebep ifade edilebilmektedir.

Önceliklekaliteli bir balgam söktürücüdür. Öksürüğü doğal yollardan geçirirken, solunumu dengeleyebilmektedir. Antiseptik özelliği sayesinde rahatlatıcı ve yatıştırıcı bir etkisi bulunan sandal ağacı yağı, alerjik olan ciltlere dahi zarar vermeden cildi temizleyebilmektedir.

Kişisel bakım açısından da oldukça ideal olan bitkisel yağlardan biridir. Ciltte meydana gelen akne ve sivilce gibi problemleri giderirken, cilt yanıklarının rahatlaması ve azalmasına yardımcı olabilmektedir. Bunun ile beraber cilt tonunu dengeleyip eşitleyebilmekte, terleme sorununa doğal yollardan çözüm bulmakta, antiseptik özelliği sayesinde cildi derinlemesine temizleyebilmektedir.

Sandal Ağacı Yağının Bilinmeyen Faydaları

Sandal Ağacı Yağının Bilinmeyen Faydaları

Sandal Ağacı Yağının Bilinmeyen Faydaları

Yağın faydaları saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Hem sağlığa hem de cilde olan faydaları ile bilinen yağ, saç için de oldukça etkili bir yağdır. Son zamanlarda kullanımı oldukça yaygın bir hale gelen bitkisel yağlardan sandal ağacı yağı, saç tellerini nemlendirebilmekte ve ekstra bir parlaklık kazanmasını sağlamaktadır. Öte yandan saç derisini dinginleştirip rahatlatırken, aynı zamanda sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra insanların ruh halini düzeltebilmekte, topraklama dengeleyici aroması sayesinde duyguların dengelenmesine iyi gelmektedir. Üstelik sandal ağacı esansı olarak da bilinen bu yağ, afrodizyak özelliğine de sahiptir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.