Aktar Bloğu

Nar Çekirdeği Yağıyla Yapılabilecek Cilt Bakımları!

Nar cekirdegi yagiyla yapilabilecek cilt bakimlari

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Nar çekirdeği yağı, oldukça şifalı bir meyve olan narın çekirdeğinin soğuk presleme işleminden geçirilmesiyle elde edilmektedir. En az meyvenin kendisi kadar şifalı olan yağ hem saçlarda, hem de cilt üzerinde oldukça önemli etkiler gösterebilmektedir.

Nar Çekirdeği Yağıyla Hangi Cilt Bakımları Yapılır?

Nar Çekirdeği Yağıyla Hangi Cilt Bakımları Yapılır?

Nar Çekirdeği Yağıyla Hangi Cilt Bakımları Yapılır?

Günümüzde en sık kullanılan cilt bakım yağlarından biri olarak karşımıza çıkan nar çekirdeği yağı, cilt üzerinde mucizevi etkiler gösterebilmektedir. Dolasıyla pek çok amaç doğrultusunda cilt bakımı yapabilmek mümkündür. Örneğin; cildin devamlı olarak nem dengesini sağlaması, gözeneklerin temizlenmesi, sivilcelerin giderilmesi, göz altı morluklarının en aza indirgenmesi ya da ışıltılı ve bakımlı bir cilde sahip olunabilmesi amacıyla kullanılabilmektedir.

Genellikle pamuk yardımı ile cilde tonik olarak uygulanabilen bitkisel yağlardan nar çekirdeği yağı, ancak düzenli ve doğru kullanımlarda sonuç vermektedir.

Nar Çekirdeği Yağının Cilde Faydaları

Cilt bakım yağları arasında yer alan ve en sık kullanılan kişisel bakım ürünlerinden biri olan yağ, cilt bakımı için mucizevi bir yağdır. Cildin yağ ve nem dengesini kuran, daha parlak, canlı ve pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olunmasını sağlayan bu yağ, çoğu zaman doğal bir tonik ya da maske olarak kullanılabilmektedir.

Öte yandan günümüzün en önemli cilt sorunlarının giderilmesi konusunda oldukça etkili olan yağ, yara ve kesik gibi problemleri de iz bırakmadan giderici bir niteliğe sahiptir. Cildin renk tonunu eşitlemesi, güneş lekelerini gidermesi, gözenekleri açarak cildin rahat bir nefes almasını sağlaması, yine bu yağın faydaları arasında yer almaktadır.

Nar Çekirdeği Yağının Saça Faydaları

Saça Faydaları

Saça Faydaları

Pek çok kozmetik ve kişisel bakım ürünün içeriğinde bulunurken, saç sağlığına da büyük faydalar sağlayabilmektedir. Saç bakımım için tercih edilen önemli bir ürün olan yağ, saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırarak kan damarlarını güçlendirmekte ve bu sayede kaşıntı, kepek gibi sorunların ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır. Ayrıca saçın pH değerini kontrol altına alarak daha canlı ve parlak bir saç görünümünün elde edilmesini sağlaması, yine bu yağın faydaları arasında yer almaktadır.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2619, 9109, 10095, 9658″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.