Aktar Bloğu

Doğal Cilt Bakımı Püf Noktaları

Doğal Cilt Bakımı Püf Noktaları

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bakım derken kadınların aklına gelen şey kadın kuaför salonlarıdır. Halbuki bu sadece para verilerek halledilecek bir şey değildir. Sizlere vereceğimiz püf noktalar sayesinde evde siz kendiniz bile bakımınızı yapabilirsiniz. Hem bakımınızı kendiniz yapmış hem de neyi nasıl ve nerede uygulanacağını öğrenmiş olacaksınız.

Cilt temizliği yaparken size vereceğimiz ilk püf nokta cilt temizliğinden sonra tonik kullanmanızdır. Tonik kullanarak cilt gözenekleri açılacak ve böylece cildiniz daha temiz bir hale gelecektir.

Doğal Cilt Bakımında Temizlik için Sabunları Kullanabilirsiniz

Temizlik olarak sabun kullanabilirsiniz. Doğal sabunlar cilde çok iyi gelmektedir. Ancak hangi sabunları kullanacağınızı iyi bilmelisiniz. Her cilt için her sabun uygun olmayabilir. Hemen hemen tüm saç tipleri için kullanımı uygun olan inci tozu sabunu sayesinde saçlarınız daha parlak görünür. Buna ek olarak saç derisinde meydana gelebilecek mantar, egzama ve benzeri gibi tüm deri hastalıkların önlenmesine yardımcı olur. Portakal özlü sabunun ise antiseptik özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği sayesinde saç diplerinde meydana gelen mikropların giderilmesine yardımcı olur. Portakal özlü sabun aynı zamanda saçın yağ dengesinin korunmasına yardımcı olur. Killi sabun ise cilt problemleri ile savaşır. Daha sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak isteyenler için uygun olan killi sabun, sivilce, siyah nokta ve akne gibi problemlerin önlenmesine yardımcı olur.

Doğal Sabunlar Nerede Satılır?

Doğal sabunlar, hemen tüm marketlerde, kozmetik ürünlerinin satıldığı dükkanlarda ve bazı aktarlarda satılmaktadır. Ancak internetten Türkiye’nin Online Aktarı olan e-Aktariye üzerinden hızlı sipariş oluşturabilir, diğer cilt bakım ürünlerini inceleyebilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2248, 2255, 2250, 2249″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Yüzünüzü yıkarken su konusunda da çok dikkatli olmalısınız. Ne çok soğuk ne de çok sıcak su kullanmaktan uzak durun. İkisinin ortası ılık su ile yüzünüzü yıkamanız sizin için daha iyi olacaktır. Yüzün daha yumuşak olması için yatmadan önce her zamana nemlendirici krem kullanmalısınız. Bu kremi özellikle kış ayalarında kullanmanız cildiniz için çok iyi olacaktır. Yumuşak havlu kullanmaya çalışınız. Her makyaj sonrası yatmadan önce kesinlikle yüzünüzü temizlemelisiniz. Temizlenmeyen yüzde makyaj siyah noktalara neden olmaktadır. Yüzünüzü temizlerken tonik ve temizleme köpüğü kullanabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2108, 2109, 2111, 2113″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.