Aktar Bloğu

Ozonlanmış Kantaron Yağının Faydaları Nelerdir?

Ozonlanmış kantaron yağı, mikroplardan arındırılarak, saf ve doğal bir bitkisel yağ olarak insanlığa sunulan bir ürün olması ile bilinmektedir. Pek çok derde deva olması ile bilinen ozonlanmış kantaron yağı, genel sağlıktan cilt sağlığına, hatta saç sağlığına dahi iyi gelmektedir.

Ozonlanmış Kantaron Yağının Faydaları

Ozonlanmış kantaron yağının faydaları saymakla bitmeyecek kadar çoktur. Günümüzde orta ve ileri yaşlı insanların en büyük problemlerinden biri olan romatizma konusunda oldukça etkili olan ozonlanmış kantaron yağı, bu nedenle ortaya çıkan ağrıların hafiflemesine yardımcı olmaktadır. Aromaterapi özelliği sayesinde vücutta masaj yağı olarak da kullanılabilmesi mümkün olan bitkisel yağlardan kantaron yağı, bedene gevşeme ve rahatlama hissi verebilmektedir. Öte yandan cilt hücrelerinin ihtiyaç duyduğu oksijeni karşılaması, hücrelerin yenilenmesine yardımcı olması, ciltteki açık yaraları dış etkenlere karşı koruması, lekelerin giderilmesini sağlaması ve cildin yaşlanma etkilerini en aza indirgemeye yardımcı olması, ozonlanmış kantaron yağının faydaları arasında yer almaktadır.

Ozonlanmış Kantaron Yağının Cilt için Faydaları Nelerdir?

Ozonlanmış kantaron yağı, ciltte adeta mucizevi etkiler gösterebilen bitkisel yağlardandır. Tamamen doğal, organik ve mikroplardan arındırılmış bir içeriğe sahip olan kantaron yağı, sivilcelerin ciltte yol açtığı izlerin giderilmesine yardımcı olabilmektedir. Özellikle de ciltte meydana gelen yanık ve yaraların hızlı bir şekilde iyileşmesi üzerindeki etkileri ile bilinen bu yağ, açık yaralar konusunda büyük etki gösterebilmektedir. Güneş lekelerinin, cilt lekelerinin giderilmesine de yardımcı olan bu yağ, cildi ölü hücrelerden ve derilerden arındırmakta, cilt deformasyonlarına iyi gelmekte, cilde yumuşak, canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırmaktadır. Üstelik damar büzücü özelliği sayesinde kılcal damarlar nedeniyle ortaya çıkan cilt kızarıklıklarının giderilmesine de yardımcı olabilmektedir.

Ozonlanmış Kantaron Yağının Saç için Faydaları Nelerdir?

Ozonlu kantaron yağı, saç bakımında gönül rahatlığı ile kullanılabilecek olan bitkisel yağlardan birdir. Saç diplerine masaj yaparak uygulanması halinde saç dökülmelerinin önüne geçen bu yağ, aynı zamanda saç derisinde meydana gelen kepeklenmeyi giderebilmekte ve yeni kepek oluşumunun önüne geçebilmektedir. Öte yandan saçta görülen egzama üzerinde büyük bir etkiye sahip olan ozonlanmış kantaron yağı, saç diplerindeki gözenekleri besleyebilmekte, daha gür ve sağlıklı saçların kazanılmasına yardımcı olabilmekte ve saç derisindeki kaşıntıları giderebilmektedir. Ozonlanmış kantaron yağını banyodan 1 saat önce saç diplerine uygulamak, pek çok saç ve saç derisi probleminin giderilmesini sağlayacaktır.

Ozonlanmış Kantaron Yağı Nerede Satılır?

Ozonlanmış Kantaron Yağı, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Ozonlanmış Kantaron Yağı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

author-avatar

Meltem Canalan Hakkında

e-Aktariye Blog Editörü | Bitkileri merak eder, baharatları sever. Organik ürünler, kullanım alanları, bitkisel yağlar; kullanım alanları, kullanım yöntemleri hakkında araştırma yapar, okuma yapar, inceleme yapar, elde ettiklerini derler, bir araya getirir ve sunar.

Benzer İçerikler

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır.
Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.