Aktar Bloğu

Çınar Ağacı Yaprağı Çayının Zararları Var mı?

Cınar agaci yapragi cayinin zararlari var mi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Günümüzde her ne kadar pek fazla bilinmese de, çınar yaprağı çayı oldukça faydalı olan bitki çaylarından biridir. Kemiklerden eklemlere, ödemden cilt sorunlarına varana kadar pek çok alanda etkisini gösteren bu bitki çayı, genellikle her aktardan kolaylıkla temin edilebilmektedir.

Çınar yaprağı çayının faydalarından bahsetmek gerekirse; insanın bedenindeki ağrıları hafifletmesi, ağız içi kokularını ve bakterileri yok etmesi, cilt hücrelerini yenileyerek cildi derinlemesine nemlendirmesi, bağırsakları rahatlatması, ödemi attırması, kemik sağlığını koruması, yaralı ve yanık olan bölgelere uygulandığında mikrobu kırması, saçları güçlendirip dökülmelerin önüne geçmesi, vajinal akıntıyı gidermesi, romatizmayı büyük ölçüde gidermesi, mide bulantısına iyi gelmesi, epilepsi krizlerini azaltması ve kanda meydana gelen iltihabı yok edici etkiler göstermesi, çınar ağacı yaprağı bitki çayının faydaları arasında yer almaktadır.

Özellikle de vücutta toplanan ödemi attırma konusunda oldukça etkili olan çınar yaprağı bitki çayı, insanların kilo vermesine engel olan ödemi bu sayede ortadan kaldırarak fazlalık kilolardan kurtulma konusunda fayda sağlamaktadır.

Çınar Ağacı Yaprağı Çayının Zararları Var mı?

Çınar ağacı yaprağı çayının zararları yanlış kullanımlarda ve gereğinden fazla tüketildiğinde ortaya çıkabilmektedir. Her ne kadar ciddi ölçüde zararlarına rastlanmasa da, yan etkileri ile dikkat çekmektedir. Öte yandan kronik hastalıklar için kullanılan ilaçlarla beraber tüketildiğinde baş ağrısı, halsizlik, 55 yaş üstü insanlarda tansiyon yükselmesi, mide bulantısı ve kusma gibi durumlar yine çınar ağacı yaprağı çayının zararları olarak gösterilebilmektedir.

Yan Etkileri Var mı?

Çınar Ağacı Yaprağı çayının yan etkileri elbette ki mevcuttur. Daha çok rastlanan yan etkileri; hassas cilt yapısına sahip olanlarda kaşıntı ya da zaman zaman döküntü olarak ifade edilebilmektedir. Ayrıca insan sağlığı üzerindeki diğer olumsuz etkileri de yine yan etkiler ve zararları olarak kabul edilmektedir.

Tansiyon Hastaları Çınar Ağacı Yaprağı Çayı Tüketmemeli!

Çınar Ağacı Yaprağı çayı tansiyonun yükselmesine neden olduğundan 55 yaş üzeri tansiyon hastalarının kesinlikle tüketmemesi gerekmektedir. Bu gibi hastaların genellikle bitki çaylarını tüketmeden önce doktoruna danışması ve bu şekilde tüketmesi gereklidir. Aksi takdirde ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalması kaçınılmaz olacaktır.

Çınar Ağacı Yaprağı Çayı Nerede Satılır?

Çınar Ağacı Yaprağı Çayı, aktarlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Çınar Ağacı Yaprağı Çayı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitki çaylarını inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”8252, 1419, 1421, 1362″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.