Aktar Bloğu

Sarı Saçlar İçin Bakım Önerileri

Sari saclar icin bakim onerileri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sarı saç her zaman özel bakım ister. İster koyu sarı olsun ister platin sarı olsun doğal bakımlarla ve özel ürünlerle sarı saçlara bakım yapmak gerekir. Doğal sarı saçlar diğerlerine oranla renk pigmentlerinden dolayı daha hassas ve ince tellidir. Çabuk kırılmaya ve dökülmeye müsaittir. Bu durumda sarı saçlarınıza emek vermeniz şarttır. Saçlarınıza yaptırdığınız röfle ve gölge işlemleri de bir zaman sonra saçlarınızı yıpratabilir. İşte sarı saçlar için bakım önerileri!

Sarı Saçlar İçin Bakım Önerileri

Sarı saçı tercih ettiyseniz protein alımını artırmalısınız. Ayrıca sarı saçlar için özel olarak üretilmiş ürünleri kullanmalısınız. Bakım kremleri ve maskelerle saç bakımınızı desteklemelisiniz. Haftada bir maske yapmalı, saçlarınızı her zaman doğal sabunlarla yıkamalı, duş öncesinde ve sonrasında bitkisel yağlarla bakım yapmalısınız. Bitkisel yağ seçiminde ise saç tipinizi bilmelisiniz. Bunun için saç analizi yaptırmalısınız.

Sarı saçlar özellikle yaz aylarında deniz, kum ve güneş saçları daha çabuk yıpratmaktadır. Bu dönemde kremler kullanmalısınız. Önemli bir nokta da saçlarınızı çok sıcak suyla yıkamayın. Soğuğa yakın ılık suyla yıkayın.

Sarı saçlar ısıdan daha kolay etkilenip kırılabiliyor. Bunun için özel günler dışında saç maşası ve fön gibi yüksek ısıya maruz şekillendirmelerden uzak durmak gerekir. Ancak saç maşası ve fönü sıklıkla yapıyorsanız saç uçlarınıza düzenli olarak badem yağı, şeftali yağı, gliserin yağı, argan yağı, hint yağı, sarımsak yağı ya da adaçayı yağı ile bakım yapmalısınız.

Hint yağı, kaşıntılar, deri dökülmeleri, cilt kuruluğu gibi rahatsızlıkların önlenmesine yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra saçlarda meydana gelebilecek kepek problemlerini önlüyor, saçları güçlendiriyor.

Gliserin yağı cilt kuruluğunun önlenmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde güçlü antioksidanlar sayesinde saç ve cildi besliyor.

Şeftali yağını hem saçlarınız için hem de vücudunuza masaj yapmak için kullanabilirsiniz. Vücutta rahatlama hissi sağlayan şeftali yağı, cilt gözeneklerinizi besliyor.

Bitkisel Yağlar Nerede Satılır?

Bitkisel Yağlar, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Bitkisel Yağları satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2749, 2819, 2818, 2812″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.