Aktar Bloğu

Anason Aroma Verici Yağ Kullanım Yöntemleri!

Anason aroma verici yag kullanim yontemleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Anason aroma verici yağı, günümüzde pek çok kişi tarafından bilinen bitkisel yağlardan biridir. Pek çok alanda kullanılan anason aroma verici yağı, aromatik bir bitki olan anasonun damıtılması ile elde edilmektedir. Renksiz ve meyan köküne benzeyen oldukça keskin bir kokuya sahip anason aroma verici yağı, insan sağlığına pek çok alanda faydalı olan bitkisel yağlardan biri olarak gösterilebilmektedir.

Anason yağı özel bir besin kaynağı olarak da kabul edilirken, doğru ve düzenli bir şekilde kullanıldığında ya da tüketildiğinde cilt bakımı, saç bakımı ve genel sağlık alanında önemli etkiler gösterebilmektedir. Örneğin; kan dolaşımını hızlandırarak romatizma ya da bu gibi ağrıların önüne geçen anason aroma verici yağı, açık yaraların hızlı bir şekilde kabul tutması ve iyileşmesine yardımcı olabilmektedir. Bunun ile beraber müshil etkisi gösteren bu yağ, kolay kilo verebilme konusunda etkili olmakta ve erken yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırdığı için orta yaş grubu tarafından kişisel bakım ürünü olarak kullanılmaktadır.

Anason Aroma Verici Yağı Kullanım Yöntemleri

Anason Aroma Verici Yağı Kullanımı genellikle kullanım alanı ve amacına göre değişiklik gösterebilmektedir. Anason aroma verici yağı salt hali, yani saf hali ile tüketilmemekte, ancak su ya da diğer bitkisel yağlar ile seyreltilerek tüketilebilmektedir. Bunun ile beraber genel sağlık sorunlarına karşı etki göstermesi için tüketilmek istendiğinde bir adet küp şekerin üzerine 10 damla damlatılarak da tüketilebilmektedir.

Öte yandan cilt bakımı için kullanılmak istenen anason aroma verici yağın yine su ya da diğer bitkisel yağlarla seyreltilerek bir pamuk yardımı ile cilde ya da sorunlu bölgeye uygulanabilmesi mümkündür.

Kimler Kullanabilir, Kimler Kullanamaz?

Anason aroma verici yağı hemen hemen herkes tarafından kullanılabilecek olan bir yağdır. Ancak bebeklerde ve çocuklarda kullanılması tavsiye edilmemektedir. Bunun ile beraber kişisel bakım için kullanan kişilerde alerjik reaksiyon ya da yan etkiler görüldüğünde derhal kullanımının bırakılması ve bir uzmana danışılması gereklidir.

Anason aroma verici yağı hamilelerin ve emziren annelerin de kesinlikle kullanmaması gereklidir.

Nasıl Saklanmalıdır?

Anason aroma verici yağı uzun süre kullanabilmek için saklama koşullarına dikkat etmek gereklidir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi gereken bu yağ, aynı zamanda plastik şişeler yerine cam şişelerde kalmalıdır. Bu sayede uzun ömürlü ve sağlıklı bir kullanım mümkün olacaktır.

Anason Aroma Verici Yağı Nerede Satılır?

Anason Aroma Verici Yağı, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Anason Aroma Verici Yağı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1541, 2636, 2629, 2794″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.