Aktar Bloğu

Cilt Güzelliği için Öneriler

Cild guzelligi icin oneriler

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Güzel bir cilt için başlıca gerekli şey güzel ve yeteli bir uykudur. Uyku cildi yeniler ve hücreleri daha canlı tutar. Bu yüzden düzenli uyku uyumak da cildi her daim yeni ve dinamik tutmaktadır. Ancak her zaman uyku tek başına yeterli olmamaktadır. Cildin parlak, canlı ve sağlıklı olması için doğal bitkisel yağ ve sabunları kullanmanız gerekir. Herkesin kendi cilt tipine en uygun bitkisel yağ ve sabunları kullanması gerekir. Bunun için de öncesinde cilt ve saç analizi yapılmalıdır.

Pek çok türde bitkisel yağ ve sabun bulunmaktadır. Bu sabun ve bitkisel yağların içeriklerinde ise vitamin ve mineraller yer alır. Örneğin zeytinyağında A, C, K ve E vitaminleri bulunur. Vücudumuzun her vitamin ve minerallerden ger gün yeterli miktarda alması gerekir. Bunları hem besinlerden hem de doğal bitkisel yağ ve sabunlardan temin edebilirsiniz.

Cilt Güzelliği için Öneriler

Cilt Guzelligi icin Oneriler

 

Gece özellikle birden sonra uyumuş olmak oldukça önemlidir. Tam da o saatlerde cilt kendini yenilemeye ve tazelemeye başlar. Bu nedenle gece yatmadan önce cilt yenileme ve arındırma için bitkisel yağlar sürebilir. Öncesinde ise yüz iyice yıkanmalıdır. Yüz yıkama işlemi ise doğal sabunlarla yapılmalıdır. Yüzde ve diğer cilt bölgelerinde nemlendirici kremler kullanılmalıdır. Bu kremler cildi besler ve genç görünümünü korur.

Ciltte lekeler her an oluşabilen basit bir cilt problemidir. Aynı zamanda güneş kremleri sadece yazları kullanılmamalıdır. Sonbahar ve kış dönemlerinde de güneş kremleri kullanılmalıdır. Güneş kremleri sadece yazın deniz kenarında güneşlenmek için değil, her zaman güneşin sağlıklı ışınlarından faydalanmak, zararlı ışınlarından korunmak içindir.

Cilt Bakım Ürünleri Nerede Satılır?

Cilt Bakım ürünleri, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen cilt bakım ürünlerini satın almak isteyenler e-Aktariye.com’dan sipariş oluşturabilirler.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.