Aktar Bloğu

Kuru Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Kuru Saç Bakımı Nasıl Yapılır

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

İnsanların en fazla ilgilendikleri ve onlara şekil vermek için ayna karşısında saatler geçirdikleri saçları, birbirinden farklı yapıda olurken, onların bakımı konusunda da farklı tekniklerin uygulanması gerekir.

Çoğu insanın ortak sorunu olan kuru saçlar, zaman ayrılması ve üzerinde durulması gereken bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde saç bakım konusunda laboratuvar çalışmaları olanca hızı ile devam ederken, kozmetik sanayinin bu alanda yaptığı araştırma çalışmaları, bize değişik yolları alternatif olarak sunmuştur. Bir de bu konuda yapmamız ve alışkanlık haline getirmemiz gereken bir olay vardır ki o da kuru saç bakımı nasıl yapılır sorusuna bir cevap olarak verilebilir.

Kuru Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Kuru saçların fazla sıcak su ile yıkanmaması konusu akıldan çıkarılmamalı ve aşırı sıcak suyun bu konuda sorunu daha da artıracağı çok iyi bilinmelidir. Kozmetik ürün satan yerler, eczaneler ve hemen hemen tüm aktarlarda pek çok ürün satışı gerçekleşmektedir. Türkiye’nin Online Aktarı olan e-Aktariye üzerinden tüm cilt bakım ürünlerini inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz. Kuru saç bakım şampuanı tercihinizi yaparken, bu şampuan ile birlikte kullanacağınız bakım kremi konusunda da hassas bir davranış sergilemeniz, saçlarınız açısından önem taşımaktadır. Eğer saç yıkama konusunda hassas biriyseniz ve her gün saç yıkamak gibi bir huyunuz varsa, o zaman bu huyunuzu da geride bırakmalısınız. Har gün yıkanan saçların daha kuru olduğu bilinmektedir. Kuru saç bakımı nasıl yapılır sorusunun cevapları arasında, saç maşası ve kurutma makinesi kullanımının bir kenara bırakılması durumu da yer almaktadır.

Kuru Saçlar için Bitkisel Yağlar ve Saç Bakım Ürünleri

Kuru saçları yıkama esnasında bu saç yapısına uygun yağ kullanımı, saçların bu durumdan kurtulmasına yardımcı olacaktır.

Kuruluğu giderici kremler bu bakımda oldukça olumlu sonuç verirken, durulama suyuna katılacak bir kaşık sirkenin de oldukça olumlu bir sonuca sebep olacağı unutulmamalıdır.

Bazı bitkilerin yağları da saç nemlendirici özelliğe sahip olduğu unutulmamalıdır. Bu bitkisel yağlardan bazıları argan, avokado, susam ve Hindistan cevizi yağlarıdır. Bu bitkilerin yağı, kuru saç bakımı konusunda yardım unsuru olarak kullanılması gereken malzemeler arasında yer almalıdır. Kuru saçlardan kurtulmak ve canlı ve diri bir saç yapısına kavuşmak için, yukarda sıraladığımız konulara dikkat edilmelidir.

Bitkisel Yağlar Nerede Satılır?

Bitkisel Yağlar, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Bitkisel Yağları satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2813, 9109, 9659, 2817″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.