Aktar Bloğu

Atom Çayı Zayıflatır mı?

Atom cayi zayiflatir mi

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

İçeriğinde çeşitli bitkilere yer verilen atom çayı, insan sağlığına pek çok fayda sağlayan bitki çaylarından biridir. İçimi oldukça lezzetli hazırlanışı da oldukça kolay olan bu bitki çayı, doğru ve düzenli bir şekilde tüketildiği takdirde faydalı olmaktadır.

Atom çayının faydaları her alanda farklılık gösterirken, içeriğindeki pek çok faydalı bitki sayesinde hamilelerde mide bulantısını gidermesi, gaz giderici bir etkiye sahip olması, göğüs yumuşatıcı bir fayda sağlaması, iştah kesikliğine neden olması, antioksidan özelliği ile hastalıklara karşı mücadele etmesi ve koruyucu bir etki göstermesi, atom çayının faydaları arasında yer almaktadır.

Atom Çayı Zayıflatır mı?

Atom çayının faydalarından biri de iştahı kesmesidir. Düzenli olarak tüketildiği takdirde kullanan kişinin iştahını kesen ve dolayısıyla fazla besin tüketiminin önüne geçen atom çayı, fazlalık kilolardan kurtulma konusunda etkili olabilmektedir.

Atom çayı ile zayıflamak mümkün olurken, içerisine fazla şeker koyulması ve bu şekilde sıklıkla tüketilmesi, kilo alma riski de oluşturabilmektedir. Dolayısıyla bu çay ile kilo verebilmek için dikkatli ve doğru bir şekilde kullanılması önemlidir.

Atom çayının bu gibi faydaları, pek çok kişi tarafından merak edilen “atom çayı zayıflatır mı?” sorusuna yanıt olmaktadır.

Atom Çayını Kimler Tüketmemelidir?

Atom çayı, normal şartlarda herkes tarafından tüketilebilmesi mümkün olan bitki çaylarından biridir. Tarçın, zencefil, zerdeçal, hibiskus, havlıcan, yenibahar, karabiber, kuşburnu gibi çeşitli bitkilere yer verilen atom çayı, bazı kişilerde alerjik reaksiyona neden olabilmektedir. Dolayısıyla kendisine beklenmedik yan etkiler ve alerjik reaksiyon görülen kişilerin bu çayı tüketmemesi gerekmektedir.

Bunun ile beraber şeker hastalarının kendi başına tüketmesi uygun olmayan atom çayı, ancak uzman kontrolünde, doktorun müsaadesi ile tüketilebilmektedir. Bazı hamilelerde de mide yanması gibi yan etkiler göstermesi durumunda, hemen tüketiminin kesilmesi ve bir doktora başvurulması gereklidir.

Atom Çayı Kimler Tüketebilir?

Günümüzde hemen hemen her aktardan hazır olarak temin edilebilmesi mümkün olan atom çayı, hemen hemen herkesin tüketimine uygun olan bir çaydır. Mesela; hamile olan bayanların, emziren annelerin tüketebileceği bir bitki çayı olan atom çayı, anne sütü artırıcı bir etki ile hamilelik bulantılarını giderici bir etki göstermektedir. Fakat yine de bu çayı bir uzmana danışarak tüketmek daha doğru olacaktır.

Atom Çayı Nerede Satılır?

Atom Çayı, aktarlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Atom Çayı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitki çaylarını inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1410, 1413, 1420, 1430″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.