Aktar Bloğu

Salyangoz Özlü Kreminin Bilinmeyen Faydaları

Salyangoz ozlu kremin bilinmeyen faydalari

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Salyangoz özlü kremi diye bir şey duydunuz ya da biliyorsunuz ancak salyangoz özlü kreminin faydaları hakkında bilgi sahibi değil misiniz? İşte tüm detaylar!

Salyangoz kremi, kırılan eski kabuğun yerine yeniden kabuk oluşabilmesi için salgıladığı sıvıdan yapılır. Bu sıvı maddesine helix aspersa denir ve sümüksü, yapışkandır. Pek çok kişi bu sıvıyı garip karşılar ancak çok faydalıdır. Doğum çatlaklarından sivilcelere ve ciltteki lekelere kadar pek çok şeye iyi gelmektedir. Aynı zamanda yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı olmaktadır.

Salyangoz Özlü Kreminin Faydaları:

  • Cildin daha diri ve genç görünmesine yardımcı olur, yaşlanma etkilerini azaltır.
  • Doğumdan sonra oluşan çatlakları ve ciltteki lekelerin görünümünü hızlıca onarır.
  • İçeriğinde kolajen bulunur. Kalojen ise yaşlanma sürecinde kırışıklıkları, ince çizgilerin oluşumunu engeller. Bağ ve kıkırdağa ek olarak kan damarları ve kasların duvarlarını daha güçlü hale getirir.
  • İçeriğinde aynı zamanda elastin bulunur. Elastin, hem dayanıklılık hem de elastikiyet için önemlidir. Elastin, elastik özelliklere sahiptir ve yaşlanmanın gecikmesine yardımcı olur.
  • İçeriğinde bol miktarda protein bulunur. Protein ise vücudun olmazsa olmazları arasındadır. Proteinsiz bir vücut düşünülemez. Proteinler, kasların, saç ve kas dokularının günlük olarak yenilenmesine yardımcı olur.
  • İçeriğinde kalsiyum ve A vitamini bulunur. Kalsiyum kemik erimesinin önlenmesi için önemlidir. Hem meyve ve sebzeleri tüketerek hem de kalsiyum bulunan kremleri kullanarak günlük kalsiyum ihtiyacını gidermek mümkündür. A vitamini ise saç kaybı ile mücadele etmektedir. Eğer saçlarınızda dökülmeler varsa a vitamini bulunan kremleri kullanmalısınız.

Salyangoz Ozlu Kreminin Bilinmeyen Faydalari

Salyangoz Özlü Kreminin İçeriği

  • Cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olan Allantoin içerir.
  • Cilt sarkmalarının onarılmasına yardımcı olan kolajen içerir.
  • Cildin esnemesini sağlayan elastin maddesi içerir.
  • Ciltteki ölü ve eski derinin atılmasını sağlayan glikolik asit içerir.
  • İçerisindeki çeşitli vitaminlerle cildin yenilenmesine yardımcı olur.
  • Erkeklerde traş sonrası ortaya çıkan tahriş ve yanmayı yok eder.

Salyangoz Özlü Krem Nerede Satılır?

Salyangoz Özlü Krem, marketlerde, güzellik ve bakım ürünlerinin satıldığı dükkanlarda, bazı aktarlarda bulunmaktadır. İnternetten hemen Salyangoz Özlü Krem satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer kremleri inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.