Aktar Bloğu

Güneş Yanığı Olmaması için Güneş Kremleri Kullanmalısınız!

Gunes Yanigi Olmamasi icin Gunes Kremleri Kullanmalisiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Yaz aylarında özellikle de temmuz, ağustos zamanlarında ülkemize oldukça yoğun şekilde gelen güneş ışınları, deri üzerinde ağrı, yanık, kızarıklık ve sızı gibi reaksiyonlara yol açmakla beraber bu reaksiyonlarının en zararlısı ve ciddisi ise yanık olmaktadır. Aynı zamanda güneş ışınlarına fazla maruz kalan ve güneşten uzun süre korunmayan kişilerde ileri derecelerde olanlarda cilt kanseri vakaları da görünmeye başlamaktadır.

Bunlara göre yaz aylarının en büyük stresi olan güneş yanıklarına neler iyi gelir en faydalı yolları nelerdir? Gibi sorular sıkça aratılır. Güneş yanığı olan bölgelerde oluşan yanık aslında kaynar su ya da ateş teması sonucunda oluşan yanıklardan pek bir farkı olmayan bir cilt yanığı türü olmaktadır.

Güneş Yanığı Olmaması için Güneş Kremleri Kullanmalısınız!

Gunes Yanigi Olmamasi icin Gunes Kremleri Kullanmalisiniz1

 

Yaz dönemlerinin en çok karşılaşılan sorunları arasında güneş yanıkları yer alır. Bunun için mutlaka güneş kremleri kullanmalısınız. Güneş kremlerinin içeriğinde UVA ve UVB denilen 2 tane UV ışını vardır. Bu ışınlar ciltte oluşabilecek zararlı değişiklikleri önler. Bu nedenleri güneş kremlerini sadece yazın değil her mevsim kullanmanız gerekir. Çünkü sizi hem olası rahatsızlıklardan hem de cildinizde oluşabilecek lekelerden korur.

Güneş kremini dışarı çıkmadan 15-20 dakika öncesinde vücudunuzu yedirerek sürmelisiniz. Bu süre geçtikten sonra dışarı çıkmalısınız. Güneş kremleri etkisini yaklaşık 15-20 dakika sonra göstermektedir.

Peki Güneş Kremleri Nerede Satılır?

Güneş kremlerini marketlerde, hemen hemen tüm aktarlarda ve kozmetik ürünlerinin satıldığı dükkanlarda bulabilirsiniz. İnternetten hemen güneş kremi satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinde diğer cilt bakım ürünleriyle cildinizi güzel gösterecek bitkisel yağ ve sabunları inceleyebilir, hızlı sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.