Aktar Bloğu

Zayıflamanıza Yardımcı Olan Bitki Çayları

Zayıflamanıza Yardımcı Olan Bitki Çayları

Alınan kalori düzeyi harcanandan fazla ise şişmanlama meydana gelecektir. Yardımcı olarak bitki çayı tüketebilirsiniz. Ancak form tutmak zayıflama aşamasında metabolizma hızını arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. Aşırı kilo almak, gerekenden fazla beslenme, hareketsizlik, tiroit sorunları, böbrek ve kalp hastalıkları, psikolojik sorunlar, genetik yapıdan kaynaklanan nedenlerden kaynaklanabilmektedir. Zayıflama çayları kullanmak yağların yakılmasında etkili olan metabolizma hızını arttırdığından etkili bir yardımcı yöntem olarak kullanılmaktadır.

Fazla şişmanlığın beraberinde getirdiği, çabuk yaşlanmak, diyabet, kalp damar hastalıkları, karaciğer hastalıkları, tansiyon yüksekliği, psikolojik rahatsızlıklar ve romatizmal hastalıklar yaşam kalitesini oldukça kısıtlamaktadır.

Bitki çayları hızlı kilo vermek isteyenler için idealdir. Ancak bilinmesi gereken önemli bir husus vardır. Bu da bitki çayları tek başına zayıflamak için yeterli değildir. Eğer kilo vermek istiyorsanız bitki çaylarına ek olarak diyet programları ve egzersizlere de hayatınıza yer vermelisiniz. Aynı zamanda da bitki çaylarını doğru demlemelisiniz. Bitki çaylarını hazırlanırken önerilen şekilde yapılmalıdır. Gerekenden az veya fazla demlemek yerine önerilen tarzda yapmak gerekmektedir. Bitki çayları aşırı derecede kaynatıldığında beklenen yararı gösteremeyecektir.

Zayıflamanıza Yardımcı Olan Bitki Çayları

Zayiflamaniza Yardimci Olan Bitki Caylari

Mate Çayı

En çok tercih edilen çaylar arasındadır. Yağların yakılmasını hızlandırarak zayıflamayı oldukça çabuklaştırmaktadır. Metabolizmayı hızlandırmanın yanı sıra toksinlerin atılmasını kolaylaştırmaktadır. Enerji vererek halsizlikten kurtulmayı sağlayacaktır.

Yeşil Çay

Metabolizmayı hızlandırarak yağların yakılmasını sağlamanın yanı sıra terleme ve idrar yoluyla toksinlerden de kullanmayı sağlayacaktır.

Biberiye Çayı

Ödem atılmasını kolaylaştırmanın yanı sıra zayıflamayı kolaylaştıran çaylar arasında sayılmaktadır.

Funda Otu Çayı

İdrar söktürücü özelliği ile toksinlerin atılmasını, böbreklerin çalıştırılmasını sağlar. Satılan birçok zayıflama çaylarının birçoğunun içerisinde funda yaprağı bulunmaktadır.

Diğer Bitki Çaylarımızı Gördünüz mü?

 

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.