Aktar Bloğu

Yılan Yağının Saça Faydaları

Yılan Yağının Saça Faydaları

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Yılan Yağının Saça Faydaları

Günümüzde birçok yağın mucizevi etkileri vardır. Özellikle saçlarının hızlı uzaması için veya saç dökülmesi yaşayan kişilerin öncelikli tercihi yılan yağı olmaktadır. Daha çok saçlarda kullanılmakta olan bu yağ cansız, ince telli ve dökülen saçların onarılması yönünde katkısı vardır. Kadınların en çok şikâyetçi olduğu konu olan saç dökülmesi ve yavaş uzama gibi sorunlarına en iyi çözüm yılan yağı kullanmaları olacaktır. Günümüzde kimi kadınlar saçlarının o kadar yavaş uzadığından şikâyetçi ki bu nedenle saçlarını bile kestirmekten korkmaktadırlar. Bu yüzden yıllardır saçları kestiremediğim halde hemen hemen aynı boyda diyen veya elime avuç avuç saçlarım dökülüyor diyen kadınlar yılan yağını kullanmaları halinde faydalarını göreceklerdir.

Yılan Yağı Saça Nasıl Sürülmeli?

Eczanelerden veya aktarcılarda rahatlıkla bulabileceğiniz yılan yağının kullanım şeklide bir o kadar kolaydır. Özellikle bakımsız, ince telli ve güçsüz saçlar için kullanılan yılan yağı saç diplerine masaj yapılarak sürülmektedir. Hafta 1 ya da dilerseniz 2-3 kere yılan yağını saçlarınıza sürmeniz halinde saç dökülmesini durdurabilir ve saçlarınızın hızlı uzamasına yardımcı olabilirsiniz. Yılan yağını düzenli olarak saçlarınıza sürmeniz ve yaklaşık 2 saat bekleterek durulamalısınız. Böylelikle saçlarınızın daha gür ve canlı olduğunu görebilirsiniz.

Yılan Yağı Özlü Sabun

Saçına yağ sürmeye vakit ayıramayan veya yağ sürmeyi sevmeyen kişiler yılan yağını sürmek yerine yılan yağı özlü sabun kullanabilirler. Sabun da yağın verdiği aynı etkiyi saçlarınızda bulabilirsiniz. Bu etkiler; Saçı beslemesi, uzatması ve ekstra güçlendirmesidir. Yılan yağı sabununu kullanmak daha basit bir yöntem olduğu için birçok kişinin tercihi haline gelmiştir. Sabunun kullanımı ise şampuanlama işleminden hemen sonra yılan yağı sabununu elinizde köpürtüp saç diplerine masaj yaparak uygulayın ve daha sonra saçta bekletilerek durulanarak kullanılmaktadır. Sabunun fiyatı da hemen hemen aynı civarda piyasada satışa sunulmaktadır. Eczanelerde ve aktarcılarda yılan yağlı sabunu ya da yılan yağını bulamayanlar ya da internetten hızlı satın almak isteyenler e-Aktariye.com’dan sipariş oluşturabilirler.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”10104, 10103, 9661, 9109″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.