Aktar Bloğu

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı Kullanmanız İçin 5 Neden!

Yeşil kahve cekirdegi yagi kullanmaniz icin  neden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Yeşil kahve çekirdeği yağı, kavrulmamış olan kahve çekirdeklerinin soğuk presleme uygulamasından geçirilerek elde edilen bir tür bitkisel yağdır. İçeriğinde herhangi bir kimyasal maddeye yer verilmeyen ve tamamen doğal yollardan elde edilen bu yağ, pek çok alanda fayda sağlayabilmektedir. Özellikle de cilt sağlığına olan faydaları sayesinde kozmetik sektöründe de kullanılan yeşil kahve çekirdeği yağı, saç, cilt ve genel sağlık açısından büyük etkiler gösterebilmektedir.

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı Kullanmanız için 5 Neden!

Yeşil kahve çekirdeği yağını kullanabilmek için pek çok sebep bulabilmek mümkündür. Örneğin; cildi erken yaşlanma belirtileri gösterenlerin bu durumdan kurtulabilmek için yeşil kahve çekirdeği yağı kullanması, selülit problemi olanların portakal kabuğu görünümünden kurtulabilmek için ya da kuru cildi olanların cildini nemlendirebilmesi için bu yağı kullanması bir sebep olarak gösterilebilmektedir. Öte yandan yeşil kahve çekirdeği yağı saçların daha sağlıklı bir hale gelmesi ve dudakların daha dolgun bir görünüme kavuşması için de kullanılabilmektedir.

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağının Faydaları Nelerdir?

Yeşil kahve çekirdeği yağı faydaları oldukça fazladır. Son yıllarda bitkisel yağlar arasında oldukça dikkat çeken bu yağ, genellikle cildi arındırmak ve selülit görünümlerinin giderilmesini sağlamak amacıyla tercih edilmektedir. Konu ile alakalı olarak yapılan araştırmalara göre, özellikle selülitlerin giderilmesi konusunda oldukça etkili olan yeşil kahve çekirdeği yağı, yoğun nemlendirici özelliğine de sahiptir. Bu özelliği ile akneye meyilli ciltlerde akne oluşumunun önüne geçmesi, egzama ve sedef gibi cilt problemleri için ideal bir yağ olması ve vücuttaki yağların yakılmasını sağlaması, yeşil kahve çekirdeği yağı faydaları arasında yer almaktadır.

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı Nasıl Kullanılır?

Yeşil kahve çekirdeği yağının kullanım alanları oldukça geniştir. Dolayısıyla kullanım şekli de, bu alanlara göre değişiklik gösterebilmektedir. Selülitlerin giderilmesini sağlayabilmek adına direkt olarak cilde uygulanması mümkün olan bu yağ, selülitli bölgelere masaj yapılarak uygulanmalıdır. Öte yandan günümüzde saç bakımı açısından da oldukça popüler bir hale gelen yeşil kahve çekirdeği yağını kırılgan ve yıpranmış saçlara bakım yağı ya da maske olarak kullanılabilmektedir. Ancak bu yağın fayda sağlayabilmesi için mutlaka tamamen doğal ve organik bir içeriğe sahip olan bitkisel yağlardan olduğuna emin olunması gerekmektedir.

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı Nerede Satılır?

Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Yeşil Kahve Çekirdeği Yağı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1511, 8909, 2795, 2633″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.