Aktar Bloğu

Yaşlı Ciltler İçin Mavi Anemon Çiçeği Yağı

Yaslilik belirtisi olan ciltler icin mavi anemon cicegi yagi mi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mavi anemon çiçeği yağı, mavi anemon çiçeğinin yapraklarının damıtılması ile elde edilen bir bitkisel yağdır. Son dönemlerde oldukça sık duyulan ve kullanılmaya başlayan bitkisel yağlardan mavi anemon çiçeği yağı, pek çok cilt sorununa, saç sorununa ve sağlık sorununa iyi gelmektedir. Özellikle de cilt sağlığına sunmuş olduğu katkıları sayesinde kişisel bakım alanında tercih edilen bitkisel yağlar arasında ön plana çıkan bu yağ, yüzde çeşitli pozitif etkilere neden olmaktadır.

Yaşlılık Belirtisi Olan Ciltler için Mavi Anemon Çiçeği Yağı

Tamamen doğal ve organik yollardan elde edilen mavi anemon çiçeği yağı, yaşlılık belirtisi görülen ciltlerde mucizevi etkiler yaratabilmektedir. Daha çok bu özelliği nedeniyle kişisel bakım için tercih edilen mani anemon çiçeği, ciltte meydana gelen kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olmaktadır. Bunun ile beraber yeni kırışıklık oluşumunun önüne geçmekte ve göz çevresindeki ince çizgileri de fark edilir bir şekilde en aza indirgeyebilmektedir.

Mavi Anemon Çiçeği Yağının Cilde Faydaları

Mavi anemon çiçeği yağı, hemen hemen her alanda etkisinin gösteren ve fayda sağlayan bitkisel yağlardandır. İçeriğinde herhangi bir kimyasala yer verilmediğinden bu denli çok fayda sağlayan mavi anemon çiçeği yağı, günümüzde pek çok kişinin kişisel bakım ürünleri arasında yer almaktadır.

Mavi anemon çiçeği yağının cilt üzerindeki faydalarına bakılacak olursa; antioksidan özelliğine sahip olan bu yağ, cildi dış etkenlerden gelecek zararlara karşı korumakta, kırışıklıkları azaltmakta, cildi yenilemekte ve sedef, egzama gibi cilt sorunları ile mücadele etmektedir.

Öte yandan vücuda uygulandığında kasları güçlendirmeye ve doğum lekelerini gidermeye yarayan mavi anemon çiçeği yağı, selülitlerin giderilmesine, cildin nem ve su dengesinin sağlanmasına, akne, sivilce ve siyah noktalar ile bunların oluşturduğu lekelerin giderilmesine fayda sağlayabilmektedir.

Mavi Anemon Çiçeği Yağı Nasıl Kullanılır?

Ciltte meydana gelen bazı problemlerin ortadan kaldırılması adına kullanılacak olan mavi anemon çiçeği yağının her gece yatmadan önce cilde uygulanması mümkündür. Genellikle kadınlar tarafından yapılan ağır ve yağlı makyajların ardından göz altı ve yüzde meydana gelen kırışıklıklar için maske halinde de uygulanabilmektedir.

Düzenli bir şekilde kullanılan mavi anemon çiçeği yağının sağlamış olduğu büyük faydalar, kısa süre içerisinde görülmektedir. Bu yağın kısa sürede etkisini görebilmek için ise masaj kremi, masaj yağı ya da cilt yağı olarak kullanılabilmektedir.

Mavi Anemon Çiçeği Yağı Nerede Satılır?

Mavi Anemon Çiçeği Yağı, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Mavi Anemon Çiçeği Yağı  satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2684, 1459, 2586, 2618″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.