Aktar Bloğu

Seyrek Kaşları Gürleştirme Yöntemi

Seyrek kaslari gurlestirme yontemi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kaşlar yüzünüzün güzelliğine güzellik katan unsurlardır. Gözlerinizi ön plana çıkarır, bakışlara anlam katar. Son yıllarda moda olan gür ve kalın kaşlar yüze daha masum bir ifade katmaktadır. Kaşlarınıza şekil verirken çok ince olmasından kaçınmalısınız. Bunun dışında kaşlarınız seyrekse bazı doğal yöntemlerle ve doğal yağlarla onları gürleştirebilirsiniz.

Sarımsak Yağı

Yararı bilimsel olarak da kanıtlanan sarımsak seyrek kaşlarınızı güçlendirir. Kıl köklerini besleyen sarımsakla kaşlarınıza bakım yapabilirsiniz. İçerisinde yer alan yağ asitleri ve çeşitli yararlı bileşenler sayesinde cilt ve kaş üzerinde mucizevi etkileri bulunmaktadır. Aynı zamanda saçlara da faydalı olan sarımsak yağı, saç dökülmelerinde de sık sık tercih edilmektedir.

Hint Yağı

Kaş bakımında hint yağı çok etkilidir. Seyrek, cılız kaşlarınız varsa hint yağıyla bakım yapabilirsiniz. Kaşların gelişimini hızlandırır, canlandırır. Kıl köklerini besler. Özellikle gece yatmadan önce birkaç damla Hint yağıyla kaşlarınıza masaj yapmalısınız. Bir kulak çöpünü yağa batırın ve kaşlarınıza sürün. Köklere daha iyi etki etmesi için gece sürüp sabaha kadar bekletebilirsiniz. Her gün bu yöntemi uygulamaya çalışın.

Zeytinyağı

Mucizevi yağ zeytinyağı cilt ve saç bakımında kullanılması gereken bir yağdır. Besleyicidir ve yoğun E vitamini içerir. Aynı zamanda içeriğinde K, A ve C vitaminlerini de bulundurur. Kaşlarınızı gürleştirmek için zeytinyağı kullanabilirsiniz.

Sarımsak yağı, hint yağı ve zeytinyağı haricinde diğer bitkisel yağları da kullanabilirsiniz. Ancak cilt tipinize uygun olan bitkisel yağları tercih etmelisiniz. Bunun öncesinde cilt analizi yaptırmalısınız. Cilt analizinizi gerçekleştirdikten sonra ise kendinize en uygun bitkisel yağları bulmalısınız. Eğer cilt analizini yaptırdıysanız ya da cilt tipinizi biliyorsanız e-Aktariye.com Blog kategorisinde bitkisel yağların faydalarını inceleyebilir, aynı zamanda sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1396, 1871, 2597, 2749″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.