Aktar Bloğu

Sedir Ağacı Yağı Kullanmanız İçin 5 Sebep!

Sedir agaci yagi kullanmaniz icin  sebep

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sedir ağacı yağı, özellikle kadınlar tarafından sıklıkla kullanılan kişisel bakım ürünüdür. Günümüzde pek çok kadının güzellik sırrı olarak ifade edilen sedir ağacı yağı, hoş kokusu ile de rahatlayıcı bir his sağlamaktadır.

Cilt bakım yağları arasında yer alan sedir ağacı yağı, ciltte mucizevi etkiler gösterebilmektedir. Yaşlanma karşıtı olan ve erken yaşlanma belirtilerini ortadan kaldığında bu yağ, cildi sıkılaştırarak daha genç bir görünüm elde edilmesini sağlayabilmektedir. Ayrıca içeriğindeki faydalı bileşenler sayesinde çeşitli alanlarda da faydalı olabilmektedir.

Sedir Ağacı Yağı Kullanmanız için 5 Sebep!

Sedir ağacı yağı kullanabilmek için onlarca neden gösterebilmek mümkündür. İnsan sağlığına olan faydaları başlı başına bir neden olurken, daha genç bir cilt görünümü, egzama, mantar gibi önemli cilt sorunlarının giderilmesi, saç dökülmelerini en aza düşürerek daha canlı saç yapısı elde edebilmek ve kişisel bakımına özen göstermek için kullanılabilmektedir.

Öte yandan doğal bir deodorant isteyenler için ideal bir tercih olan sedir ağacı yağı, bunun gibi pek çok cilt ve sağlık sorununun giderilmesi için de kullanılabilmektedir.

Sedir Ağacı Yağının Faydaları Nelerdir?

Bitkisel yağlar kategorisinde önemli bir yere sahip olan sedir ağacı yağı, onlarca farklı soruna çözüm olarak kullanılabilmektedir. Sedir ağacı esansiyel yağı olduğundan sinek kovucu bir özelliğe sahip olan bu yağ, aynı zamanda gerginliği gidermekte ve insanın bedenini yatıştırabilmektedir. Öte yandan iç ve dış mantar enfeksiyonlarına karşı koruyucu bir etki gösteren bu yağ, öksürüğü hafifletmekte ve dikkat dağınıklığının önüne geçerek odaklanmayı sağlamaktadır.

Tüm bu etkilerinin yanı sıra huzursuz bacak sendromu gibi spazmlı sorunların hafifletilmesi, artriti azaltması, antiseptik özelliğe sahip oluşu, kuru saç derisini ortadan kaldırması, saç dökülmesinin önüne geçmesi ve kaşıntı, egzama, sedef gibi cilt rahatsızlıklarına iyi gelmesi, sedir ağacı yağının faydaları arasında yer almaktadır.

Sedir Ağacı Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

İnsanların genellikle kişisel bakım alanında kullanmış olduğu bu yağ, yanlış kullanımlarda bazı yan etkilere neden olabilmektedir. Örneğin; mide bulantısı, kusma, susuzluk, sindirim sistemi problemleri ve deride tahriş, sedir ağacı yağının yan etkileri arasında yer almaktadır. Bu gibi durumlar ile karşılaşıldığında mutlaka bir doktora başvurulması gerekmektedir.

Sedir Ağacı Yağı Nerede Satılır?

Sedir Ağacı Yağı, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Sedir Ağacı Yağı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2613, 2785, 2790, 2609″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.