Aktar Bloğu

Sarımsaklı (Sarımsak Özlü) Sabunun Faydaları Nelerdir?

Sarimsakli sabunun faydalari nelerdir

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sarımsaklı sabun, özellikle de saça pek çok faydası olan bir bitkisel sabun olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek saç problemleri, gerekse sivilce problemleri yaşayan kişilerin son yıllarda en çok başvurduğu yollardan biri sarımsaklı sabundur. Saç sağlığına olduğu kadar cilt sağlığına da iyi gelen bu sabun, sarımsak suyu ve sarımsak özünden elde edilmektedir.

Sarımsaklı Sabunun Faydaları Nelerdir?

Sarımsağın bilindiği üzere insan vücuduna ve sağlığına etkileri oldukça fazladır. Dolayısıyla sarımsaklı sabun da kullanıcısına pek çok fayda sağlamaktadır. Antibakteriyel ve antiseptik özelliklerine sahip olan sarımsaklı sabun, alerji ve kaşıntının olduğu bölgeye uygulandığında, kaşıntıyı giderebilmektedir. Sarımsaklı sabun, herhangi bir kimyasal içermediğinden oldukça doğal sabun olurken, bu özelliği sayesinde de saç çıkarmaya yardımcı olabilmektedir. Egzama, mantar, sedef ve saç kıran gibi problemler yaşayanlar için ideal bir çözüm yolu olan bu sabun, deriyi rahatlatmakta ve hassasiyeti almaktadır.

Sarımsaklı Sabunun Cilde Faydaları

Sarımsaklı sabunu cilt için tercih edenler de oldukça doğru bir tercihte bulunmaktadır. Tümüyle organik olan sarımsaklı sabun, ciltte meydana gelen egzama, sedef gibi rahatsızlıkların ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır. Ciltte ki iltihabı alan ve oluşumunun önüne geçen bu sabun, aynı zamanda ciltteki bakteri oluşumuna mani olabilmekte ve iltihaptan kaynaklı kaşıntıları da giderebilmektedir. Sarımsaklı sabun içeriğindeki C ve B grubu vitamin gibi çeşitli bileşenleri sayesinde cildin beslenmesini de sağlarken, genellikle kişisel bakım amacıyla kullanılmaktadır.

Sarımsaklı Sabunun Saça Faydaları

Sarımsaklı sabunun saça olan faydası, cilde olan faydasından daha fazladır. Hatta pek çok saç problemi için önerilen bir numaralı bakım ürünü olan sarımsaklı sabun, güvenle kullanılabilecek ve tüm aktarlardan temin edilebilecek bir sabundur.

Sarımsaklı sabunu faydaları öncelikle pek çok kişinin şikayetçi olduğu saç dökülmelerine karşıdır. Kellik derecesinde yaşanan saç dökülmelerinin önüne geçmeyi başaran sarımsaklı sabun, saçı gönül rahatlığıyla yıkamak için kullanılabilecek ve saça yüzlerce yararı dokunan bir temizlik ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Genellikle sabunlara yönelik bir problem olan kepek, saç dökülmeleri ve saç kırılmaları gibi problemleri ortadan kaldırabilme konusunda kullanıcısına gerekli desteği sağlayan sarımsak özlü bu sabun, antibakteriyel olma niteliği sayesinde saç kıran gibi rahatsızlara etki etmekte ve cildin rahatlamasına yardımcı olmaktadır. Sarımsaklı sabunun bu etkilerinden faydalanabilmek için, sabunun tümüyle doğal ve hiçbir kimyasal içermemesi gerekmektedir.

Sarımsaklı (Sarımsak Özlü) Sabun Nerede Satılır?

Sarımsak Özlü Sabun, marketlerde, aktarlarsa, bitkisel ve doğal sabunlarla birlikte kozmetik ürünlerin satıldığı dükkanlarda bulabilirsiniz. İnternetten hemen sarımsak özlü sabun satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel ve doğal sabunları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.