Aktar Bloğu

Sarımsaklı Sabunun Cilde 12 Faydası!

Sarimsakli sabunun cilde  faydasi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kişisel bakımına özen gösteren pek çok insan, son yıllarda kimyasal içerikli kozmetik ürünlerinin yerine artık daha doğal ve organik olan ürünlere yönelmeye başlamıştır. Sarımsaklı sabun da, günümüzde en çok tercih edilen ve yüzde 100 bitkisel içeriğe sahip olan bir kişisel bakım ürünüdür. Hem saç sağlığına, hem de çeşitli cilt problemlerine fayda sağlayan bu sabun, her aktardan kolaylıkla temin edilebilmektedir.

Sarımsaklı sabun, sarımsakların özünden elde edilen ve bunun ile beraber yapım aşamasında bazı faydalı bitkisel yağlar kullanılan bir sabundur. El yapımı olması, içeriğinde hiçbir kimyasal madde ve koruyucu barındırmaması nedeniyle bu denli faydalı olan bu bitkisel sabun, daha canlı ve sağlıklı cilt ile saç elde etmeye yardımcı olmaktadır.

Sarımsaklı Sabununun Saça 9 Faydası

Saç üzerindeki sarımsaklı sabunun faydaları oldukça fazladır. Saç derisinde meydana gelen kepeklenme problemini ortadan kaldırırken, aynı zamanda saç köklerini beslemekte ve daha canlı, sağlıklı saçların uzamasına yardımcı olmaktadır.

Bunun ile beraber saç dökülmesi için mucizevi bir ürün olan sarımsaklı sabun, hem saç dökülmelerinin önüne geçerken, hem de dökülen saçların yerine yenisinin uzamasını sağlamaktadır. Hatta kellik sorununa dahi iyi geldiği bilinmektedir. Ayrıca saç diplerini güçlendirmesi ve saç kırılmasını en aza indirgemesi, yine bu sabunun faydaları arasında yer almaktadır.

Sarımsaklı Sabunun Cilde 12 Faydası

Sarımsaklı sabunun cilde faydaları neredeyse sayılamayacak kadar çoktur. Bunlardan bazılarına örnek göstermek gerekirse; başta ergenlik sivilceleri olmak üzere ciltte meydana gelen sivilce, akne ve siyah nokta gibi problemleri kökünden çözmesi, sedef, egzama, mantar ve saç kıran gibi cilt ve deri hastalıklarına iyi gelmesi, dudak kenarlarında oluşan uçukların giderilmesini sağlaması ve hatta ayak bakımından mantarların giderilmesine yardımcı olması, bu sabunun faydaları arasında yer almaktadır.

Sarımsaklı sabunun cilde faydaları bu kadarla sınırlı değildir. Cildi derinlemesine temizleyen, gözeneklerin açılarak cildin derin bir nefes almasını sağlayan bu doğal sabun, aynı zamanda yaşlanma karşıtı olarak kullanılmaktadır. Yine bu alanda kırışıklıkları en aza indirgemesi, gözenekleri sıkılaştırarak cilt sarkmalarının ve yeni sivilce oluşumunun önüne geçmesi, sarımsaklı sabunun faydalarındandır.

Sarımsaklı sabunu her aktarda bulabilmek mümkün olurken, bu gibi faydaları ancak doğru ve düzenli kullanımda görülebilmektedir.

Sarımsaklı Sabunu Nerede Satılır?

Sarımsaklı Sabunu, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerle doğal sabunların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Sarımsaklı Sabunu satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer doğal ve bitkisel sabunları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2252, 1620, 1610, 1611″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.