Aktar Bloğu

Sağlıklı Saçlar İçin En Etkili Yöntemler!

Sağlıklı Saçlar İçin En Etkili Yöntemler

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bütün kadınlar gür ve oldukça sağlıklı saçlarının olmasını ister. Buna göre sağlıklı saçlara sahip olmak için gerekli olan sadece banyolarda işlem yapma tabi ki yeterli olmayacaktır. Kadınlar saçlarınızın sağlıklı ve bakımlı görünmesi için alacağınız birçok farklı önlemler olmaktadır. Evde kendiniz rahatlıkla yapacağınız birkaç farklı işlemler ile olduğundan daha sağlıklı, parlak ve çok güzel saçlara sahip olabilirsiniz. İşte sizler için büyük bir özenle derlediğimiz ve saçlarınızın doğal yapılarını bozmanızı engelleyecek olan en etkili yöntemler bulunuyor.

Sağlıklı Saçlar İçin En Etkili Yöntemler Nelerdir?

İlk olarak şampuanlarınıza su karıştırmalısınız. Çok az bir miktarda olsa şampuanların içinde bulunan kimyasal maddeler saçların kırılması ve kısa sürede yıpranmasına neden oluyor. Saçlarınızı havlu ile kurulamayın, ıslak saçlar kuru saçlara göre daha kırılgan ve hassas olurlar ıslak saçlara havlu iyi kurutulmaya çalışıldığında saçlar iyi kırılmaya başlar. Çok sıcak fön tutmamaya özen gösterin. Bunların yanında ise saçlarınızda maden suyu kullanın, saçlarını şampuan ve krem ile yıkadıktan sonra maden suları ile durulayın. Böylelikle saçlarınız hem daha yumuşak hem de daha parlak duracaktır.

Sağlıklı Saçlar için Bitkisel Yağ ve Sabunlar!

Saç diplerini beslenme sebebiyle dökülmelere karşı olarak Zeytinyağlı sabun saçlarınıza direnç katar, parlaklık kazandırır, cildinizi arındırır. Zeytinyağlı sabun saçların sertleşmesinin aksine daha fazla yumuşaklık kazandırır ve saç kepeklenmesinin önüne geçer. Tüm cilt tipleri için uygun olup, tahrişleri önler.

Saçların dökülmeleri çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ancak hint yağı bunun önüne geçmek için kullanılabilir. Hint yağı hem saç dökülmelerinin önüne geçer hem de kepeklenmelere engel olur. Bununu yanı sıra hem anti bakteriyel özellik taşır hem de mantarların oluşumunu engeller. Susam yağı da saç sağlığı için son derece önemlidir. Saç diplerini besler, aynı zamanda saçların daha gür ve parlak görünmesine yardımcı olur.

Bitkisel Yağlar Nerede Satılır?

Bitkisel Yağlar, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Hint Yağı satın almak isteyenler Bitkisel Yağlar üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2749, 2610, 1622, 1623″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.