Aktar Bloğu

Sağlıklı Saçlar için Saç Tipinize Uygun Şampuanlar Kullanmalısınız!

Saglikli saclar icin sac tipinize uygun sampuanlar kullanmalisiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sağlıklı Saçlar için her zaman bakım yapılması ve saçların daha düzgün ve doğru bir biçimde yıkanması gerekir. Bunu yaparken de saçlarınızı dipten uca ince bir çizgide yıkamanız gerekmektedir. Kadınlar saçlarına bakımı her zaman ön planda tuttukları için, sağlıklı olmaları içinde düzenli olarak bakım yapmak isterler. Saçınıza uygun olan, saç diplerini düzenli olarak besleyen şampuanlar ve saç kremleri kullanılması gerekir. Bunun öncesinde de saç analizi yaptırılmalıdır.

Aynı zamanda mevsimsel olarak da bakım çok önemlidir. Çünkü saçlarınızın düzgün gözükmesinde hava şartlarının buna engel olmaması gerekecek. Bunu yaparken de her zaman hava şartlarına uygun saç düzenlemesi yapmalısınız. Kış aylarında saçlarınıza bakmak bir daha zahmetlidir. Çünkü saçlarınızın soğuktan kırılması, rüzgardan dalgalanarak uçlarına zarar gelmesi gibi bir çok konuda zararlı olacak etkenler oluşur. Bunları da tamamen kaldırarak yok etmek sizin elinizde.

Sağlıklı Saçlar için Saç Tipinize Uygun Şampuanlar Kullanmalısınız!

Sağlıklı Saçlar için saç tipinize en uygun yıkama ve şampuanı seçmek gerekir. Sağlıklı gözükmenin altın kuralları doğru metotlar içinde bunu yapmaktan geçer. Bu nedenle de saçlarınızı yıkarken, çok fazla sıcak suyla asla yıkamamalısınız.

Şampuan seçimlerinde tercihlerinizi her zaman doğal olan, içerisinde mineral ve vitamin içerenlerde yana olmalıdır. Defne özlü, çam terebentin özlü, ısırgan özlü, sarmaşık özlü, rozita kök hücreli sarımsak özlü, arganlı şampuan kullanabilirsiniz. Hem saç uçlarına hem de saç diplerine faydalıdır. Saç diplerinizi besler, kepek oluşumlarının önüne geçebilirsiniz.

Doğal ve Saçlarınızı Besleyen Şampuanları Nereden Satın Alabilirsiniz?

Doğal ve saçlarınızı besleyen şampuanları, marketlerde, bazı kozmetik dükkanları ve bazı aktarlarda bulabilirsiniz. İnternetten hemen doğal ve saçlarınızı besleyen şampuanları satın almak isteyenler e-Aktariye.com üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda e-Aktariye.com’dan saçlarınızı besleyen bitkisel yağları, sabunları inceleyip, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2825, 2579, 2749, 9125″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.