Aktar Bloğu

Saçlarınızın Daha Hızlı Uzaması İçin Neler Yapabilirsiniz?

Saclarinizin daha hizli uzamasi icin neler yapabilirsiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Saçlarınızın daha hızlı uzamasını istiyorsanız öncelikle beslenmenize ve yaşam şeklinize dikkat etmelisiniz. Stres, hava kirliliği, yanlış beslenme saçlarınızın sağlığını kötü yönde etkilemektedir. Buna engel olmak için uymanız gereken bazı tavsiyeler bulunmaktadır. Daha sağlıklı, hızlı büyüyen saçlar için bakım yapmanız, doğru ürünleri kullanmanız gerekir.

Doğru Şampuanları Kullanmalısınız

Saç tipinize uygun şampuan kullanmak çok önemlidir. Saçlarınız şampuan alıştıysa 3 ayda bir değiştirmeniz önerilmektedir. Saçlarınız kuru ve yıpranmışsa mutlaka saç kremi kullanmalısınız. Saç kremi saçlarınızı dolaşmasını önler. Bu sayede saçlarınız daha rahat taranır. Bu şekilde kopmaların önüne geçilebilir. Saçlarınıza özel bakım uygulamak için ise saç tipinize uygun bitkisel yağlarla saçınıza masaj yapmalısınız.

Saç Derisine Masaj Yapın

Düzenli olarak her gün saç derisine masaj yapmalısınız. Yaptığınız bu masajla saç kökleri canlanacaktır. Bu da saçlarınızı daha hızlı uzatmaya katkı sağlar. Parmak uçlarınızla hafif bir şekilde masaj yapmalısınız. Banyo sırasında saçlarınızı şampuanlarken de masaj yapabilirsiniz. Ancak masajı doğal bitkisel yağlarla yapmalısınız. Bitkisel yağlar saç köklerinizi ve saç derisini besler, saçlarınızın daha güzel ve sağlıklı uzamasını sağlar. Bu kapsamda da doğru ürünleri kullanmalısınız. Örneğin zeytinyağı içerisinde A, C, K ve E vitaminleri bulunur. Eğer A, C, K ya da E vitaminlerinden biri ya da birkaçının eksikliği sizde mevcutsa saç derisine zeytinyağı ile masaj yapabilirsiniz. Benzer şekilde badem yağı, argan yağı, lavanta yağı, şeftali ve kayısı yağlarını da saç bakımında kullanabilirsiniz. Öncesinde mutlaka saç analizi yaptırmalı, hangi bitkisel yağın size daha faydalı olacağına karar vermelisiniz. Eğer saçınızın durumunu biliyor ve hemen bitkisel yağ satın almak istiyorsanız e-Aktariye.com’dan sipariş oluşturabilir, tüm bitkisel yağları inceleyebilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2679, 1404, 1297, 8142″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.