Aktar Bloğu

Saç Derisini Nemlendirmek İçin Hangi Ürünleri Kullanmalısınız?

Sac derisini nemlendirmek icin hangi urunleri kullanmalisiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Saçlarınız kuruysa muhtemelen saç deriniz de kurudur. Bunu anlamak için saç derisine analiz yaptırmalısınız. Bunun haricinde saçlarınız kuruysa, saç derisinde kaşıntı pullanma oluyorsa saç dersinde kuruluk vardır. Özel bakım yağlarıyla saç derisini nemlendirmeniz mümkündür. Aksi halde saçlarınızda kırıklar oluşur, saçlar uzamaz ve dökülmeler başlar. Ciddi saç derisi problemlerinde doktora danışmakta fayda var. Peki saç derisini nasıl nemlendirebilirsiniz?

Saç Derisini Nasıl Nemlendirebilirsiniz?

Bunun için ilk önce şampuan seçimine dikkat etmelisiniz. Çünkü yanlış şampuan kullanımı ve şampuanın yanlış kullanımında saç derisinde kuruma gözlemlenebilir. Özellikle kimyasal içerikli şampuanlar ve saçı sık yıkamak saç derisinde kuruluğa sebep olmaktadır. Şampuanınızın içerik bölümünü iyice okumalısınız. Saç derisini nemlendirmek için doğal içerikli bir şampuan kullanabilirsiniz. e-Aktariye.com’da satılan, saçınız için iyi gelen defne özlü şampuan, çam terebentin özlü şampuan, ısırgan otu özlü ve sarmaşık özlü şampuanları inceleyebilir, hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.

Saç Derisine Masaj Yapmayı İhmal Etmeyin!

Her gün 2 dakikanızı ayırarak saç derinize masaj yapın. Parmak uçlarınızla hafif hareketlerle masaj yapın. Bu masaj saç diplerinde kan dolaşımını hızlandıracaktır. Böylece sebum üretimi artacaktır.

Doğal Yağlarla Saç Bakımı

Haftada bir defa badem yağı, lavanta yağı, e vitamini ve B vitamini ile içeren bitkisel yağları kullanabilirsiniz. Bu yağları karıştırarak saç derisine masaj yaparak sürebilirsiniz. Ancak yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı ılık suyla yıkamalısınız. Bu yöntem saç derisindeki kuruluğu giderecektir. Böylece saçlarınız daha nemli ve parlak olacaktır.

Saçları nemlendiren en iyi doğal ürünlerden biri de zeytinyağıdır. Zeytinyağı saç derisindeki problemleri de önlemektedir.

Aloe vera kuru saç derisini nemlendirmektedir. Bunun için aloe vera jelini ya da suyunu kullanabilirsiniz. İhtiyacınız oldukça 1 kaşık aloe verayı saç derinize sürmelisiniz. Ayrıca aloe vera şampuanı kullanarak saçlarınıza nem sağlayabilirsiniz. Ancak bu ürünlerin organik olmasına özen göstermelisiniz.

Bakım Ürünleri Nereden Alınır?

Bakım Ürünleri, marketlerde, aktarlarda, bakım ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Bakım Ürünlerini satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağ ve sabunları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2818, 1614, 9661, 1611″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.