Aktar Bloğu

Günlük Rutin Cilt Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Günlük Rutin Cilt Bakımı Nasıl Olmalıdır

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cilt bakımı her bireyin günlük olarak yapması gereken birtakım işlemlerdir. Cilt bakımı günlük haftalık aylık olarak birçok kategoriye ayrılır. Genelde her kadın yatmadan önce yüzünde kalan makyajları temizler, gerekli kremlerini sürer ve yatağa girer. Hiçbir kadın yoktur ki başına kötü bir şey gelmediği sürece makyajlı hali ile yatmaz. Yani kısacası cilt bakımı birkaç aşamadan oluşur. Elinizdeki malzemeye ve yeteneğinize göre bu aşamalar kategorilere ayrılmaktadır. Herkesin uygulayabileceği günlük rutin cilt bakımı nasıl olmalıdır gelelim bu soruya?

Günlük Rutin Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Günlük rutin cilt bakımı yapmadan önce cildimizin genç kalması için olabildiğince güneş ışınlarından kaçmak, stres alkol sigara gibi sağlığa zararlı olaylardan uzak durmamız gerekir. Bu madde her kadının dikkat etmesi gereken en önemli maddedir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”9660, 9661, 9658, 9659″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]İlk olarak cildinizi analiz ettirmelisiniz. Cilt tipinizi ve cildinize nelerin faydalı ve zararlı olduğunu öğrenmelisiniz. Eğer sivilce ve akneleriniz varsa bunun nedeni çinko eksikliğindendir. Bu nedenle içeriğinde çinko bulunan bir sabun ya da bitkisel yağ kullanmalısınız. Sağlıklı bir cilt için yediğinize ve içtiğinize dikkat etmeniz gerekir. Çinko ihtiyacını tamamlamak için Kabak çekirdeği yağı ya da badem yağı kullanabilirsiniz.

Her sabah kalktığınızda yüzünüzü bolca su ile yıkamalısınız. Yüzünüzün ihtiyacı olan suyu nemi cildinizin almasını sağlamalısınız. Ancak yıkama işlemini sıvı sabunlarla değil, doğal sabunlarla gerçekleştirmelisiniz. Doğal sabunlar hem cilt bakımınız için hem de sağlığınız faydalıdır. Eğer hangi sabunların neye faydalı olduğu konusunda bilgi sahibi değilseniz e-Aktariye.com Blog kategorisine göz atabilir, kendiniz uygun sabunu hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2633, 2809, 2801, 2805″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.