Aktar Bloğu

Pratik Bakım Sırları

Pratik bakim sirlari

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pratik Bakım Sırları

Peeling

Sabah uyandınız cildinize baktınız, çok sönük görünüyorsa o zaman peeling yapmalısınız. Peelingi, göz çevresine yaklaşmadan tüm cildinize özellikle burun çevresine uygulayabilirsiniz. Peekingi aynı şeklide ellerinize de yapabilirsiniz. Tırnak diplerini çok güzel temizleyerek ellerinize ışıltı sağlamaya yardımcı olur.

Eğer göz altı morlukları ile uğraşıyorsanız, çözümü türk kahvesi ve bitkisel yağlarda. Kadınların gözaltı morluklarında sıkça tercih ettiği doğal yöntem türk kahvesidir. Bir diğer yöntem ise bitkisel yağlar. Bunun için kendinize en uygun bitkisel yağı bulmalısınız.

Zeytinyağı

Dudaklarınız hep kuruyor ve çatlıyorsa, ruj sürerken rahatsız oluyorsanız yapmanız gereken şey zeytinyağı ile bakım yapmak. Zeytinyağı içeriğinde bulunan A, C, K ve E vitaminleri dudak kuruluğu ve çatlakları için son derece faydalı olacaktır.

Kepeğiniz var ya da olmasını istemiyorsunuz o zaman badem yağı ya da ceviz yağı kullanmalısınız. Hem içerikleri hem de güzel kokularından dolayı kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen badem yağı ve ceviz yağını internetten hızlıca satın almak istiyorsanız e-Aktariye.com’dan sipariş oluşturabilirsiniz.

Keçi Sütü Sabunu

Keçi sütü sabunu, hem ciltte meydana gelen gözeneklerin sıkılaşmasına hem de ciltte oluşan sivilce ve aknelerin hızlı bir şekilde geçmesine yardımcı oluyor. Cildin daha genç kalması ve görünmesini sağlayan keçi sütü sabunu, cilt hastalıklarının önlenmesine de yardımcı oluyor.

Hassas Ciltler için Aynısefa Sabunu

Özellikle hassas cilt tipleri için uygun olan aynısefa sabunu, cildi onarıyor, siyah noktaların oluşumunu engelliyor.

Nemlendirici Kremler

Nemlendirici kremler vücuttaki yağ dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. Soğuklarda vücudumuzu dış etmenlerden koruyan nemlendirici kremler, oluşabilecek kırışıklık ve kurulukları önlüyor.

Cilt Bakım Ürünleri Nerede Satılır?

Cilt Bakım Ürünleri, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Cilt Bakım Ürünlerini satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer Cilt Bakım Ürünlerini inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” include=”1624, 1621, 2592, 1846″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.