Aktar Bloğu

Plates Form Çayının Faydaları Nelerdir?

Plates form cayinin faydalari nelerdir

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Plates form çayı, pek çok bitkinin harmanlanması neticesinde elde edilen bitki çaylarından biridir. Zengin bir içeriğe sahip olan ve sağlık açısından önemli etkiler gösterebilen bu bitki çayı, uzun yıllardır insanların en çok tükettiği bitki çayları arasında yer almaktadır.

Daha çok kilo verme konusundaki etkileri nedeniyle tercih edilen plates form çayı, insan bedenindeki toksinlerin atılması, kilo vermenin kolaylaştırılması, hazımsızlığın önüne geçilmesi ve sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasını sağlaması gibi konularda fayda sağlaması ile bilinmektedir. Günümüzde hemen hemen her aktardan temini mümkün olan bu çay, ancak sağlıklı beslenme ve düzenli aktiviteler ile desteklendiği zaman gözle görülür bir etki gösterebilmektedir.

Plates Form Çayı Faydaları Nelerdir?

Plates form çayının faydalarından bahsetmek gerekirse; insan bedeninde temel olarak metabolizmanın hızını artırma gibi önemli bir etki ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra içeriğindeki biberiye, funda otu, yeşil çay, sinirli ot, tarçın, kiraz sapı gibi bitkiler sayesinde iştahın azalması, bağırsak hareketlerinin artırılması, antioksidan özelliği ile daha çok kalori yakılmasını sağlaması, tokluk hissi sağlaması, kan şekerini düzenleyerek insülin direncini artırması, cilde parlaklık kazandırması, daha pürüzsüz ve canlı bir cilt yapısı elde edilmesini sağlaması, sivilceleri yok etmesi, ağız ve diş sağlığını koruması da yine Plates Form çayının faydaları olarak gösterilebilmektedir.

Özellikle fazlalık kilolarından kurtulmak isteyenlerin tüketmiş olduğu bu bitki çayı, tek başına kullanıldığında etkili olmamaktadır. Bunun için sağlıklı beslenme ve spor da şart olarak benimsenmelidir.

Plates Form Çayı Çayın Besin Değeri

Plates Form çayının besin değeri tüketilen miktara göre değişmektedir. 100 ml değerindeki bir posiyona bakılacak olursa; enerji oranı 21 kj, protein oranı yüzde 0,1 gr, karbonhidrat oranı ise yüzde 0,9 gram kadardır.

Plates Form Çayı Kaç Kalori?

Plates form çayı ile alakalı merak edilen bir diğer konu da kalori miktarıdır. Besin değerinde olduğu gibi kalori değeri de tüketilen miktara göre değişiklik gösterebilirken, 10 ml değerindeki bir porsiyonun kalorisi 5 kcal kadardır. Bu özelliklere sahip olan bir bitki çayını doğru ve düzenli olarak tüketip sağlıklı beslenme ve spor ile desteklendiğinizde, zayıflama konusunda önemli faydalar sağladığını göreceksiniz.

Plates Form Çayı Nerede Satılır?

Plates Form Çayı, aktarlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Plates Form Çayı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitki çaylarını inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2575, 1421, 1427, 1431″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.