Aktar Bloğu

Neden Aleo Vera Jeli Kullanmak Gerekir?

Neden aloe vera jeli kullanmak gerekir

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aleo vera jeli, bitkisinin her zaman taze bulunmamasından dolayı gerek uzun zaman saklanabilmesi, gerekse ihtiyaç halinde hemen ulaşılabilmesi sebebiyle jel olarak da kullanılabilmektedir. Genellikle kişisel bakım amacıyla kullanılan bu jel, pek çok cilt problemine, saçlara ve bazı sağlık problemlerine iyi gelmektedir.

Aleo vera jelinin özelliklerinden faydalanabilmek için jelin organik olması oldukça önemlidir. Uzun süre muhafaza edilebilir olması genellikle baz yağa bağlıdır. Dolayısıyla satın alınacak olan aleo vera jelinin içeriğinde herhangi bir kimyasal içermemesine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Neden Aleo Vera Jeli Kullanmak Gerekir?

Günümüzde çeşitli amaçlar doğrultusunda kullanılan bitkisel jellerden biri olan aleo jeli, A, B, C ve E vitaminlerinin yanı sıra, folik asit, kolin, amino asitler, antrakinonlar, lipid bileşikleri, bakır, demir, magnezyum, kalsiyum, sodyum, manganez ve potasyum gibi pek çok minerali bünyesinde barındırmaktadır. Çeşitli rahatsızlıklara şifa olması sebebiyle kullanılması gereken bu jel, başka bitkisel jeller ile de değerlendirilebilmektedir.

Genellikle günlük hayatta kullanılan kişisel bakım ürünlerinin içeriğinde yer verilen aleo vera jeli, oldukça ideal bir cilt nemlendirici özelliğe sahiptir. Anti – inflamatuar özelliği sayesinde iltihaplanma ve bunun gibi rahatsızlıkları gidermeye yardımcı olurken, antibakteriyel olmasından dolayı da vücuttaki mikropları öldürebilmekte ve zona gibi cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olmaktadır. Ciltteki yaraların iyileşmesini hızlandırması, sıkılaştırıp gençleştirmesi, egzama ve sedef hastalıklarına iyi gelmesi, cildi radikal hasarlardan koruması ve bunun gibi pek çok özelliği ile aleo vera jelinin faydaları, kullanılması için yeterli nedenlerdendir.

Aleo Vera Jelinin Bilinmeyen Faydaları

Aleo vera jelinin bilinen pek çok faydası olduğu gibi, bilinmeyen çeşitli faydaları da bulunmaktadır. Masaj jeli olarak tercih edilen jellerden biri olan aleo vera jeli, cilde nüfuz ederek yatışmasını sağlamaktadır.

Aleo vera jelinin faydalarından bir diğeri ise saça iyi gelmesidir. Kepekli kabuklu saç derisini iyileştiren bu jel, kuru saç derisini nemlendirmekte, kepek ve saç problemlerinin önüne geçebilmektedir.  Diş eti ve diş sağlığı açısından da oldukça faydalı olan aleo vera jeli, plak, çürük ve diş eti problemleri riskini de en aza indirgemektedir.

Aloe Vera Jeli Nerede Satılır?

Aleo Vera Jeli, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerle bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Aleo Vera jeli satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel jelleri inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.