Aktar Bloğu

Mevsim Geçişlerinde Cilt Bakımı

Mevsim gecislerinde cilt bakimi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mevsim Geçişlerinde Cilt Bakımı

Her mevsim cilt üzerinde farklı etkiler bırakır. Mevsim geçişlerinde cilt bakımınıza özen göstermelisiniz. Yazın sıcak ve güneş kışın soğuk hava cildinizi kötü etkileyebilir. Kış aylarının kapıda olduğu günlerde cildiniz kötü etkilenmesin, solmasın. Hava koşullarına ayak uydurmaya çalışan cilt, özellikle mevsim geçişlerinde daha fazla özen ister. Çevrede oluşan değişiklikler doğrudan cildinizi etkiler. Havanın bir gün güneşli olması ertesi gün soğuk ve yağmurlu olması gibi değişimlere maruz kalan cilt bu dönemde bakım yapılmazsa yıpranabilir.

Cildinizdeki ölü hücreyi atmanız cildinizin daha sağlıklı olmasını sağlar. Cildinize uygulayacağınız buhar banyoları işe yarayacaktır. Böylece ölü hücreler arınmış olacaktır. Ardından cildinize uygun bir maske ile cilt bakımına devam edebilirsiniz. Bu aşamada cilt verilen vitamin, mineralleri daha kolay alır. Bu sebeple maskenin bitkisel olmasına özen gösterin. Bal, kuru ve normal ciltler için doğal bir maskedir. Maskeden sonra cildinizi yıkayın. Cildinizin yumuşacık olduğunu göreceksiniz. Aynı zamanda cilt bakımınızda bitkisel yağları da kullanabilirsiniz. Bitkisel yağlar özellikle de kadınların çok tercih ettiği kişisel bakım ürünleri arasında yer alır. Faydaları saymakla bitmeye bitkisel yağlardan zeytinyağı içerisinde A, C, K ve E vitaminleri bulunur. Bu vitaminler günlük olarak almamız gereken vitaminler arasında yer alır.

Bitkisel ve doğal sabunlarla vücudumuzu arındırmamız gerekir. Doğal sabunlar hem vücudun arınması için hem de mevsim geçişlerinde cildin değişimlerden etkilenmemesi için önemlidir.

Bitkisel Yağlar ve Doğal Sabunlar Nerede Satılır?

Bitkisel Yağlar ve Doğal Sabunlar, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Bitkisel Yağlar ve Doğal Sabunları satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” include=”9661, 9660, 2818, 2809″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.