Aktar Bloğu

Kurumuş Ciltler için Özel Bitkisel Yağlar!

Kuru Cilt Tipine Özel Bitkisel Yağlar!

Kurumuş Ciltler ve Deriler için 3 Bitkisel Yağ!

En önemli derisel sıkıntılardan biri kuruluk ve çatlamadır. Bireysel farklılık göstermeksizin her kadında ve erkekte yaşlı ya da genç olmalarına bakmaksızın cilt kuruluğu sıkıntısı ve çatlamalar görülmektedir. Kurumuş ciltler genetik alt yapı sebebiyle olabildiği gibi dış etkenler yüzünden de pek çok sıkıntı çeken kişiler bulunmaktadır.

Kurumuş Ciltler ve Deriler için 3 Bitkisel Yağ!

Kurumuş Ciltler ve Deriler için 3 Bitkisel Yağ!

Soğuk kış günlerinde en büyük cilt düşmanımız rüzgardır. Rüzgar derinin nemlilik oranını artırır. Bunun sebebi cildin savunma mekanizmasını ortaya çıkartmasıdır. Çünkü rüzgar cilt çatlamalarına aşırı kuruluğa sebep olmaktadır. Buna en iyi örnek rüzgarlı bir iklimde yaşamakta olan insanın cildidir. Kalın nemsiz ve kuru olmaktadır. Genç yaşına rağmen yaşlı durmasına sebep olmaktadır.

Temiz havanın az olmasından kaynaklanan sıkıntılar bulunmaktadır. Özellikle şehirde yaşamakta olan bireyler oksijen bakımından zengin olmayan bir yerde hayatlarını geçirmek zorundadır. Kirli havanın içinde büyük ölçüde karbondioksit vardır. Bütün dışarıdan gelen etkenler deri üzerine nüfuz ederler ve bundan korunmak için cildinize uygun etken krem sürmeniz gerekmektedir.

Kuru Cilt Tipine Özel Bitkisel Yağlar!

Portakal Yağı

Portakal Yağı

Portakal Yağı

Kurumuş ciltlerin kullanabileceği bitkisel yağ sınıfı içerisinde yer alan Portakal yağı, tahriş olmuş cilt tipleri için uygundur. Cildin daha parlak görünmesine yardımcı olan portakal yağı, aynı zamanda ciltte meydana gelen kırışıklıkların giderilmesine de yardımcı olur.

Defne Tohumu Yağı

Defne Tohumu Yağı

Defne Tohumu Yağı

Kuru cilt tipine sahip olanların en çok tercih ettiği bitkisel yağlardan biri olan defne tohumu yağı hem cilt kuruluğunu gidermeye hem de vücudun nem dengesini korumaya yardımcı olur. Düzenli kullanılması durumunda hem cilt hem de saç için faydaları çok fazladır.

Aspir Tohumu Yağı

Aspir Tohumu Yağı

Aspir Tohumu Yağı

İçeriğinde bolca Omega yağ asitleri yer alan aspir tohumu yağı vücudun dengesini koruyor, kolesterolü düzenliyor, çeşitli cilt rahatsızlıkların önlenmesine yardımcı oluyor. Sindirim sistemine de faydaları bulunan aspir tohumu yağını kullanmadan önce emziren annelerin, hamilelerin, kronik, alerjik ve önemli rahatsızlığı olanların doktorlarına danışmaları öneriliyor.

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.