Aktar Bloğu

Hint Yağı Kaş ve Kirpik Uzatmada Nasıl Kullanılır?

Hint yagi kas ve kirpik uzatmada nasil kullanilir

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hint yağının kaş ve kirpik bakımında kullanılması veya kaş ve kirpiklerin uzaması için kullanılması oldukça basittir. Aşağıda yer alan adımları takip ederek bu bitkisel yağı kaş ve kirpikleriniz için kullanabilirsiniz.

Hint Yağı Kaş ve Kirpik Uzatmada Nasıl Kullanılır?

Yüzünüzü ılık bir su ve temizleyici bir madde kullanarak yıkamalı, kaşlarınıza su ve temizleyici maddenin denk geldiğinden emin olmalısınızte. Aşırı yağları ortadan kaldırmak için kaşlarınızı su ile güzelce ovalamalısınız. Kulak temizleme çubuğunu hint yağının içerisinde daldırmalı ve çubukta yer alan fazla yağları temizlemelisiniz. Kulak temizleme çubuğunu doğrudan kaşlarınıza sürmelisiniz. Hint yağını tüylerin çıktığı doğrultu yönünde uygulamaya özen göstermelisiniz. Temiz bir kulak temizleme çubuğu kullanarak fazla yağları kaşlarınızdan temizlemelisiniz. Gliserin kullanarak kaşlarınıza masaj yapabilir ve hint yağının etkisinin daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz. Gece boyunca bitkisel yağın uyguladığınız alanda kalmasını sağlamalı, sabah kalktığınızda temiz su ile yüzünüzü yıkamalısınız.

Bu adımları her gece gerçekleştirerek çok daha güzel ve sağlıklı kaşlara sahip olabilirsiniz. Kirpikleriniz için hint yağı ile bakım gerçekleştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Yüzünüzü ılık bir su ve temizleyici bir madde kullanarak yıkamalısınız. Kirpiklerinizi temizlemeyi ihmal etmemelisiniz. Daha sonra yüzünüzün kuruması için beklemelisiniz.
  • Temiz bir rimeli hint yağının içerisine daldırmalı ve çubukta yer alan fazla yağları temizlemelisiniz.
  • Daha sonra göz kısmının iç köşesinden başlayarak bitkisel yağı kirpiklerinize uygulamaya başlamalısınız. Bunu yaparken kirpiklerinizin tamamına yağı uyguladığınızdan emin olmalısınız.
  • Kulak temizleme çubuğunu alın ve fazlalık durumunda olan yağları kirpiklerinizden temizlemelisiniz.
  • Gece boyunca bitkisel yağın uyguladığınız alanda kalmasını sağlamalı ve sabah kalktığınızda temiz su ile yüzünüzü yıkamalısınız.

Hem kirpikleriniz hem de kaşlarınız için gerçekleştirdiğiniz bakım esnasında günlük uygulamaları aksatmadan yerine getirmelisiniz. Önemli bir rahatsızlığınız varsa öncesinde doktorunuza danışmalısınız.

Hint Yağı Nerede Satılır?

Hint Yağı, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Hint Yağı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2749, 1548, 1544, 2810″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.