Aktar Bloğu

Gür ve Kalın Kaşlar İçin Neler Yapabilirsiniz?

Gur ve kalin kaslar icin neler yapabilirsiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Son birkaç sezon kalın ve gür kaşlar iddialı olmaya devam ediyor. Artık kadınlar kalın kaş tercih ediyor. Eskiden ince kaşların kabul görüyordu ancak günümüzde ince kaşlar demode diye tabir ediliyor. Ayrıca ince kaşlar yüzünüzü olduğundan daha yaşlı gösteriyor. Kaş ve kirpiklerimizi yüz ifademizi değiştiriyor. Siz de kalın kaşlara sahip olmak isterseniz bazı püf noktaları bulunuyor. İşte detaylar!

Gür ve Kalın Kaşlar İçin Neler Yapabilirsiniz?

Yapısal olarak ince ve seyrek kaşlarınız olabilir. Önemli olan mümkün olduğunca kaşlarınızı uzatmak ve doğru şekil vermek. Ayrıca kadınlar arasında kaşların küsmesi tabiri vardır. Sanırım her kadın dönem dönem bunu yaşamaktadır. Çevre koşulları ve özellikle stres kaşlarda seyrelmeye hatta kepeklenmeye sebep olmaktadır. Ancak kaşlarınızı gürleştirmek elinizde. Cildinize ve saç bakımınıza zaman ayırırken kaşlarınızı da ihmal etmemelisiniz.

Doğal ve bitkisel yağlarla ince ve seyrek kaşlarınızdan kurtulabilirsiniz. Kozmetikten ziyade doğal bakım ürünleri tercih etmelisiniz. Çünkü kaş ve kirpikler çok hassastır.

Gür Kaşlar için Sarımsak ve Menekşe Yağı

Kaşlarınızın uzamadığından şikayetçiyseniz sarımsak yağı kullanabilirsiniz. Kadınların kaş gürleştirmede sıklıkla tercih ettiği sarımsak yağı kaş diplerini besler ve çıkmayan tüylerin çıkmasına yardımcı olur. Kuaför ve güzellik bakım uzmanlarının da kadınların kaş kalınlaştırmada kullanmaları için tavsiye ettiği sarımsak yağının kokusu hoşunuza gitmiyorsa menekşe yağı da kullanabilirsiniz. Sarımsak yağı kadar faydalı olan menekşe yağı kaş diplerini nemlendirir ve kuruluğu giderir.

Hint Yağı ve Badem Yağı

Kaş ve kirpik bakımında kullanılan en etkili yağlar badem yağı ve hint yağıdır. Evinizde yoksa mutlaka bu yağlardan edinmelisiniz. Haftada 2, 3 gün bu yağları kaşlarınıza sürerek kullanabilirsiniz. Her gün de sürebilirsiniz. Ancak arada sırada kaşlarınızın hava almasını da sağlayın. Bu yağlar kaşları gürleştiren ve besleyen yağlardır. Kaşlarınızı daha hızlı uzatmaktadır. Ayrıca kaş arasında boşluklar varsa bakımlarla zamanla dolduğunu fark edeceksiniz.

Bitkisel Yağlar Nerede Satılır?

Bitkisel yağlar, marketlerde, aktarlarda ve kozmetik ürünlerinin satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen bitkisel yağ satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bakım ürünlerini inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2749, 2809, 9660, 9661″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.