Aktar Bloğu

Ginkgo Bitki Çayı Zayıflatır mı?

Ginkgo bitki cayi zayiflatir mi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ginkgo çayı, günümüzde pek fazla tanınmayan ve bilinmeyen bitki çaylarından biridir. İnsan sağlığına çeşitli konularda fayda sağlayan bu bitki çayı, genellikle bitkinin yapraklarından elde edilmektedir. Yaklaşık olarak 200 milyon yıl önce Çin’de keşfedilen bu bitki, oldukça uzun zamandan bu yana şifa kaynağı olarak kullanılırken, kalbi koruması, Alzheimer hastalığına iyi gelmesi ve cinsel isteği artırması gibi etkileri, bu bitki çayının faydaları arasında yer almaktadır.

Ginkgo Bitki Çayı Zayıflatır mı?

Ginkgo bitki çayı, bazı yerlerde ginkgo biloba çayı olarak bilinmektedir. Astımdan kalp sağlığına, cilt sorunlarından cinsel isteksizliğe kadar pek çok alanda fayda sağlayan bu çay ile alakalı en çok merak edilen konulardan biri de “Ginkgo Bitki çayı zayıflatır mı?” sorusunun cevabıdır. Her ne kadar pek çok konuda fayda sağlasa da, Gingko bitki çayı ile kilo vermek konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat karbpnhidrat metabolizmasını hızlandırıyor olması ve vücutta ödemin toplanmasını engellemesi, bu çayın faydaları arasında yer almaktadır.

Kaç Kaloridir?

Tıpkı diğer bitki çaylarında olduğu üzere ginkgo biloba çayının da kalorisi ancak tüketilen çay miktarına göre belirlenmektedir. Örneğin; bir porsiyon, yani 10 gram ginkgo biloba bitki çayı 14 kalori kadar olurken, karbonhidrat değeri de yüzde 3, sodyum değerinin ise 484 civarında olduğu bilinmektedir.

Ginkgo Bitki Çayının Faydaları Nelerdir?

Ginkgo çayının faydaları saymakla bitmeyecek kadar çok olurken, astım ve bronşite iyi gelmesi, ruh sağlığını koruması, migrene iyi gelmesi, yaşlanma karşıtı olması, felç riskini en aza indirgemesi, göz sağlığını olumlu yönde etkilemesi, hemoroide iyi gelmesi, cinsel istek sorununu ortadan kaldırması ve hatta yüksek kan basıncı, kan pıhtılaşması gibi kalp sağlığı sorunlarını gidermesi, bu çayın faydaları arasında yer almaktadır.

Ginkgo biloba çayının zayıflama konusunda en merak edilen konularından bir diğeri de “Ginkgo Bitki Çayı Yağ Yakar mı?” sorusunun cevabıdır. Fakat ne yazık ki bu konu ile alakalı da net bir cevap bulunmamaktadır.

Ginkgo çayının faydalarını görebilmek için düzenli ve doğru bir şekilde kullanılması tavsiye edilmektedir. Günde en fazla 2 fincan kadar aç ya da tok karnına tüketilebilen bu çay, hemen hemen her aktarda bulunabilmektedir.

Ginkgo Bitki Çayı Nerede Satılır?

Ginkgo Bitki Çayı, aktarlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Ginkgo Bitki Çayı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitki çaylarını inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1469, 9236, 1431, 1422″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.