Aktar Bloğu

Diyetisyenlerin Önerdiği Bitki Çayları

Diyetisyenler Hangi Bitki Çaylarını Öneriyor

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Diyetisyenlerin Önerdiği Bitki Çayları

Sağlığımız ve zayıflama üzerindeki etkileriyle, diyetisyenlerin önerdiği bitki çayları kullanımı oldukça önemlidir. Ancak bilinçsizce ve fazla miktarda tüketilen bitki çayları, vücuttan su atılımını normalden fazla gerçekleştireceği için dikkatlice ve uzmanların önerdiği miktarlarda kullanılmalıdır. Ferahlatan ve kendimizi formda hissetmemizi sağlayan diyet çayları oldukça etkili ve önemlidir. Bitki çaylarının faydalarını tüm uzmanlar kabul ediyor ve öneriyorlar, ancak ölçülü olmak koşuluyla. Zayıflayabilmek için içilen çaylar, toksinlerin vücuttan atılmasını oldukça kolaylaştıracaktır. Her öneride bulunulan ve yararlı olduğu söylenen bitki çayları dikkatsizce tüketilmemelidir. Dikkatli kullanılmalı, doğru demlenmelidir.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1434, 1432, 1433, 1429″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Bitki çayları diyet veya başka sağlık sorunları ile ilgili olarak kullanmak istediğimizde, demleme teknikleri dikkatlice uygulanmalıdır. Özellikle demlemede kullanılacak bitkileri kurutulmuş olarak da temin ederek demleyebilirsiniz. Günümüzde hemen her bitkinin çayı hazır paketlenmiş olarak raflarda bulunmaktadır. Ancak bitki çaylarının kurutulmuş halleri de satışa sunulmaktadır. E-Aktariye com’da hem kurutulmuş bitkiler hem de hazır bitki çayları satılmaktadır. İnternetten hemen kurutulmuş bitkileri ve bitki çaylarını satın almak isteyenler e-Aktariye.com üzerinden sipariş oluşturabilirler.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1431, 1428, 1425, 1426″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Bitki çayları veya kurutulmuş bitkiler doğru tüketildiğinde sağlık açısından sayılmayacak kadar yararlar sağlamaktadır. Örneğin tarçınlı bitki çayı hem zayıflamanıza hem de tatlı krizlerinizi önlemeye yardımcı olur. Diyetisyenlerin de yaptığı açıklamalara göre tatlı krizleri ile başa çıkmanın en etkili yöntemlerinden biri tarçın tüketmektedir. E-Aktariye üzerinde hem tarçın hem de tarçınlı bitki çayı bulunmaktadır.

Benzer şekilde naneli çay da metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olur. Metabolizma hızlandırma zayıflamanın en etkili yöntemleri arasındadır. Metabolizmanızı hızlandırmak için naneli çaya ek olarak meyveli, yani elmalı, limonlu, kayısılı, şeftalili çayları da tüketebilirsiniz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1370, 1366, 1368, 1362″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.