Aktar Bloğu

Cilt Kırışıklıkları İçin Aleo Vera Yağı Kullanabilirsiniz!

Cilt Kırışıklıkları İçin Aleo Vera Yağı Kullanabilirsiniz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Aloe vera yağı, aloe vera bitkisinin yaprakları ya da jelinden elde edilen bitkisel yağlardan biridir. Cilt sağlığına büyük ölçüde fayda sağlayan bu yağ, çoğu zaman kişisel bakım amacıyla kullanılmaktadır.

Cilt Kışıklıkları İçin Aleo Vera Yağı

Cilt Kışıklıkları İçin Aleo Vera Yağı

Cilt Kışıklıkları İçin Aleo Vera Yağı

Cilt bakım yağlarından biri olarak karşımıza çıkan aleo vera yağı, cilt üzerinde mucizevi etkiler göstermektedir. Özellikle de kırışık ciltler için yağın etkileri oldukça fazla olurken, bu özelliği sayesinde cildin yaşlanma etkilerini geciktirmekte ve cildin genç görünümünü uzun zaman korumaktadır.

Aleo Vera Yağının Faydaları Nelerdir?

Faydaları Nelerdir?

Faydaları Nelerdir?

Ciltte pek çok farklı özellik ve fayda sağlayabilen bitkisel yağlardan aleo vera yağı, cilt bakımında neredeyse en fazla kullanılan kişisel bakım ürünlerden biridir. Ciltte meydana gelen kuruluğun giderilmesini, cildin nemlenmesini, yıpranmış hücrelerin onarılmasını sağlayan yağ, ciltteki tüm mikropların giderilmesine, cildin derinlemesine temizlenmesine, sivilce, siyah nokta ve akne gibi cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olmaktadır.

Bunun ile beraber cilt lekelerinin ve güneş lekelerinin giderilmesine yardımcı olması, kızarıklık oluşan bölgeleri onarması, cildin pH seviyesini düzenlemesi, hatta böcek ısırmalarına dahi iyi gelmesi, yine yağın faydaları arasında yer almaktadır.

Aleo Vera Yağı Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanılır?

Nasıl Kullanılır?

Günümüzde en çok tercih edilen cilt bakım yağlarından biri olarak karşımıza çıkan bu yağ, düzenli ve doğru bir şekilde kullanılmalıdır. Yeni başlayanların ise yağa alışabilmesi için cildine en az 1 hafta süre tanıması gereklidir.

Yağın kullanım şekli, genellikle kullanım amacına göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; cilt bakımı ve sorunları için kullanılacak olan yağ, bir pamuk yardımı ile cilde sürülebilir. Fakat hassas cilt yapısına sahip olanların ve cildi alerjik reaksiyon gösterenlerin bu yağ başka bir bitkisel yağ olan zeytinyağı ile karıştırarak kullanması tavsiye edilir.

Öte yandan kaş ve kirpik dökülmelerinde de etkili olan yağın bu alanda kullanılabilmesi için bir kulak çubuğundan yardım alınması gerekir. Kulak pamuğuna damlatılan yağ, bu şekilde kaş ve kirpiklere sürülmekte ve bakımı yapılmaktadır.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”2715, 2258, 2717, 2340″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.