Aktar Bloğu

Cildinizi Parlatacak Cilt Bakım Ürünleri!

Cildinizi hem yazin hem de kisin parlatacak cilt bakim urunleri

Hem kış hem de yaz aylarında cilt bakımı dikkat edilmesi gereken bir husus. Cildinizi soğuk kış günlerinde ihmal ederseniz tamiri zor hasarlar oluşabilir. Cilt, kış aylarında kuru ve hassas olur. Daha fazla özen ister. Bu bakımdan cilt maskelerinizi uygulamayı ve nemlendiricinizi sürmeye özen gösterin. Benzer şekilde yaz aylarında da yoğun sıcaklardan cildimiz tahriş olur. Bu nedenle cildimizi korumamız gerekir.

Her kadın sağlıklı, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt ister. Cildin doğal tabakasını koruyarak var olan dış etmenlerin cildinize zarar vermesini minimum düzeye indirebilirsiniz. Bakım yapmak size de ruhsal açıdan iyi gelecektir. Çevresel faktörlerden yıpranan cilt erken yaşlanabilir. En önemli aksesuarınızın cildiniz olduğunu unutmamalısınız. Gün içinde ciltte biriken kir, kötü hava, egzoz dumanı ciltte kalın bir tabaka oluşturur. Bunun yanında sigara ve alkol kullanmak, makyaj malzemeleri, stres ve düzensiz beslenme cildinize zarar verir. Cilt temizliğine ve düzenli cilt bakımına önem vererek bu olumsuz etkileri cildinizden silebilirsiniz.

Genel Cilt Bakımını İhmal Etmeyin!

Cilt problemlerinin önüne geçmek ve cildinizin ışıldamasını istiyorsanız en azından ayda 1 defa cilt bakımı yapmalısınız. Yapacağınız cilt bakımları profesyonel ellerden ya da bakım merkezlerinden olmak zorunda değil. Satın alacağınız cilt bakım ürünleriyle de harika bir cilt bakımı gerçekleştirebilir, cilt güzelliğinizi koruyabilirsiniz. Cilt bakımında önce cildinize peeling uygulamalısınız. Ardından nemlendiricilerle vücudunuza masaj yapmalısınız. Cildin ihtiyacına ve cilt tipine göre bitkisel yağlarla cildinizi besleyebilir, cildinize parlaklık ve canlılık katabilirsiniz. Ancak cilt tipinizi bilmeniz ve ona uygun ürünler kullanmanız çok önemli. Bunun için cilt analizi yaptırabilirsiniz. Böylece kullanacağınız ürünleri doğru tespit etmiş olursunuz.

Cildinizi Nasıl Parlak Gösterebilirsiniz?

Kışın cildiniz mat ve soluk görünebilir. Cildinizi canlandırmak için E vitamini olan bitkisel yağları kullanabilirsiniz. Ayrıca aloe vera jeli de cildinize doğal ışıltı vermektedir. Bunun dışında kuşburnu ve meyan kökü gibi bitkiler de cildinizi parlatacaktır. Kuşburnu yüksek oranda C vitamini içerir. Hem bedeninizin sağlığını hem cilt sağlığını kuşburnu çayı tüketerek koruyabilirsiniz.

Kuşburnu, cildi sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Kuşburnu yağı da cilt için mükemmel bir cilt bakım ürünüdür. Kışın kuruyan cildiniz için kuşburnu yağı, jojoba yağı ve badem yağlarını da kullanabilirsiniz. Ancak kullanımı sonrasında yüzünüzü yıkamalısınız. Cildiniz aşırı kuruysa yıkamayın, cildiniz yağları iyice emsin. Bu şekilde cildinizdeki mat görüntü gidecektir.

Cilt Bakım Ürünleri Nerede Satılır?

Cilt Bakım Ürünleri, marketlerde, aktarlarda, kozmetik ürünlerinin ve bitkisel yağların satıldığı dükkanlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Cilt Bakım Ürünlerini satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitkisel yağları inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.