Aktar Bloğu

Bitki Çayları Gerçekten Zayıflatır mı?

Bitki Çayları Gerçekten Zayıflatır mı

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

En doğal sağlık koruma yöntemleri olarak bilinen bitki çayları gerçekten işe yarıyor mu? Fazla kilolardan kurtulabilmek için bazal metabolizma hızının arttırılması ile zayıflamak isteyenlerin kolay ve kısa sürede sonuç almak amacıyla kullananlar için ideal yöntemler arasında bitki çaylarını tüketmek de yer alıyor mu?

Bitkilerin metabolizma hızını düzenleyebilecek özelliklere sahip olduğu uzmanlarca kabul edilmektedir. Bitkileri düzenli olarak kullanabilmenin en iyi yolu bitki çaylarını zayıflama olarak kullanmamaktadır. Bu tür ürünlerin yeteri kadar alınması durumunda beklenen yarar elde edilirken aşırı şekilde kullanımı sorunlara yol açacaktır. Bitki çaylarının zayıflamaya yardımcı olduğu doğrudur. Ancak kesinlikle doğrudan zayıflatmamaktadır.

Bitki Çayları Gerçekten Zayıflatır mı?

Bitki çayları, metabolik hızın etkilenmesinin yanında sindirim sisteminin çalışmasının yavaşlatılması ve alınan besin maddelerinin enerjiye tam olarak dönüştürülmeden tekrar atılmasını sağlamaktadır.  Zayıflamak amacıyla yapılan çaylarının tek bir şekli bulunmamaktadır. Birçok bitki ile farklı yöntemlerle hazırlanabilen içecekler bulunmaktadır. Çay tiryakilerinin bu alışkanlıklarını azaltarak siyah çay yerine farklı türdeki bitkisel çayları kullanmaları oldukça yararlı bir uygulama olacaktır. Alınan kafein miktarının düşürülmesi ve metabolizma hızının arttırılması kilo sorunlarını azaltacaktır.

Bitki çayları ile metabolizma hızını artırabilirsiniz. Metabolizma hızının artmasıyla birlikte de daha hızlı kilo vermeniz mümkündür. Bu noktada da doğru bitki çaylarını doğru zamanda yeterli miktarda tüketmeniz gerekir. Her bitki çayı herkes için uygun olmayabilir. Bu nedenle özellikle de kronik, alerjik ya da önemli bir rahatsızlığı olanlarla birlikte emziren anneler ve hamile kadınların bitki çayı tüketimi öncesinde doktorlarına danışmaları olası yan etkileri azaltmak için tavsiye edilmektedir.

Tarçınlı bitki çayı zayıflamanıza yardımcı olan bitki çayları arasında yer almaktadır. Tarçınlı bitki çayını tüketerek tatlı isteğinizi de bastırmanız mümkündür. Beslenme ve Diyet Uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre tarçın tatlı krizlerini önlemek için tüketilmesi gereken besinler arasında bulunmaktadır. Bu nedenle zayıflamak için bitki çayı tüketmek istiyorsanız tercihleriniz arasında tarçınlı bitki çayını da koyabilirsiniz. Benzer şekilde ıhlamur hem ödem atmanız hem de soğuk kış günleri ve mevsim geçişlerinde hastalıklarla savaşmanıza yardımcı olur. Adaçayı ise hem sağlığınızı korumak hem de zayıflamak için tercih edebileceğiniz bir başka bitki çayıdır.

Bitki Çayları Nerede Satılır?

Bitki Çayları, aktarlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Bitki Çaylarını satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1418, 1416, 1434, 1430″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.