Aktar Bloğu

Bağışıklık Sisteminiz için Ekinezyalı Bitki Çay Tüketebilirsiniz!

Bagisiklik sistemini guclendirmek icin ekinezyali bitki cay tuketebilirsiniz

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Bağışıklık Sisteminiz için Ekinezyalı Bitki Çay Tüketebilirsiniz!

Ekinezyalı bitki çayının faydalarından en bilindik olanı bağışıklık sistemini güçlendirmesidir. Grip, nezle soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanma riskini büyük oranda düşürmeye yarayan bu çay, aynı zamanda enfeksiyonlara karşı etkili olması ile de bilinmektedir. Enfeksiyonun her türlüsüne karşı savaşan ekinezya çayı, kadınlarda meydana gelen vajinal enfeksiyonlarda, sıtma, idrar yolu enfeksiyonu, sifiliz, kan dolaşımı, bakteri ve virüslere bağlı enfeksiyonlar, mantar enfeksiyonu ya da tifo enfeksiyonu gibi sağlık sorunlarına da fayda sağlayabilmektedir.

Ekinezya, çeşitli sağlık sorunları için tüketilen bitki çaylarından biridir. Papatyagiller ailesinden bir bitki türü olan ekinezya, bitki çayı olarak tüketildiğinde insan sağlığına önemli faydalar sağlamaktadır. Özellikle de bağışıklık sistemini güçlendirme konusunda oldukça etkili olan bu bitli çayı, daha pek çok sağlık sorununa iyi gelmektedir.

Ekinezyalı Çay Nasıl Tüketilmelidir?

Ekinezya çayı, oldukça kolay bir şekilde hazırlanan ve lezzetle tüketilen bitki çaylarından biridir. Genellikle yemek aralarında bir fincan olarak tüketilmesi tavsiye edilen bu çay, günde maksimum 3 fincan kadar tüketilebilmektedir. Bir hafta düzenli olarak kullanıldıktan sonra da belli bir süre ara verilmesi gereklidir.

Öte yandan ekinezyalı bitki çayını tüketmeye başlamadan önce mutlaka bir doktora danışılması gereklidir. Özellikle de viral hastalığı olanlar, astım, bronşit gibi alerjik problemi olanların bir uzama danışmadan bu çayı tüketmemesi gereklidir.

 Ekinezyalı Bitki Çayının Faydaları Nelerdir?

Ekinezyalı çayı, insan sağlığı üzerinde olumlu etkilere sahip olan bir çaydır. Örneğin; kas ve eklem ağrılarını hafifleterek vücuda dinçlik kazandırması, alerji belirtilerini hafifletmesi, öksürüğe iyi gelmesi, solunum yolu enfeksiyonunu gidermesi, sindirim sistemini düzene sokması, ağız kokusunu gidermesi, kanserin önüne böcek sokmalarına karşı etkili oluşu ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi, ekinezyalı çayın faydaları arasında yer almaktadır.

Tüm bunların yanı sıra cilt problemlerine karşı da oldukça etkili olan bu çay, sedef, egzama ve mantar gibi cilt hastalığı, yılan derisi ve iltihabı, arı sokması, yara gibi cilt sorunlarında etkili olmaktadır. Ekinezya bitkisini aktardan satın aldıktan sonra doğrudan ya da bitki çayı olarak sorunlu bölgeye uygulayabilir, kısa sürede etkilerini göstermesini sağlayabilirsiniz.

Ekinezyalı Bitki Çayı Nerede Satılır?

Ekinezyalı Bitki Çayı, aktarlarda satılmaktadır. İnternetten hemen Ekinezyalı Bitki Çayı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden diğer bitki çaylarını inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”4″ include=”1431, 1422, 1424, 1429″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.