Aktar Bloğu

Atom Çayı Nedir?

Atom cayi nedir

Atom Çayı Nedir?

Adını ilk defa duyanlar için merak konusu olan “Atom çay nedir?” sorusunun cevabında; atom çayı, günümüzde sıklıkla tüketilen bitki çaylarından biridir. İçeriğinde zencefil, tarçın, yenibahar, zerdeçal, havlıcan, karanfil, habiskus, karabiber, kuşburnu ve hint cevizi gibi bitkilerin yer aldığı atom çayı, grip, nezle, öksürük, soğuk algınlığı ve bağışıklık sistemine fayda sağlayıcı bir özelliğe sahiptir. Kış ve bahar aylarında bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun bu gibi hastalıklara karşı direncini artıran bu çay, düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde büyük faydalar sağlayabilmektedir.

Atom Çayının Besin Değeri

Atom çayının besin değeri, içeriğinde pek çok faydalı bitkiye yer verilmesi sebebiyle oldukça fazladır. Kış aylarında ortaya çıkan hastalıkların giderilmesine karşı etkili bir çözüm yolu olmasının yanı sıra, bazı mevcut rahatsızlıkların giderilmesine de fayda sağlayabilmektedir. Üstelik atom çayının faydalarını daha ilk tüketim anında görebilmek de mümkündür.

Kış çayı olarak da nitelendirilen atom çayı, bağışıklık sistemi üzerinde faydalı olan atom çayı, balgamın sökülmesine, anne sütünün artırmasına, astım gibi solunum hastalıklarına, kan dolaşımının kuvvetlenmesine, bademcik iltihabına, bronşite, mide spazmlarına, ses tellerinin güçlenmesine ve çatallaşmasının engellenmesine faydalı olması ile bilinmektedir.

Atom Çayı Kaç Kaloridir?

Atom Cayi Nedir 1Bitki çayları arasında oldukça zengin bir içeriğe sahip olan atom çayı, içerdiği her bir bitkinin faydasını ve kalorisini insanoğluna sunmaktadır. Atom çayının içerdiği faydalı bitki türleri bazı durumlarda değişiklik gösterebilmektedir. Bunun ile beraber tüketilen atom çayının içeriğindeki bitkilerin miktarı ya da demlendiği esnada kullanılan atom çayının miktarı da bu içeceğin kalorisini etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Bu nedenle atom çayının kalorisi hakkında net bir bilgi verebilmek mümkün değildir.

Atom Çayı Nerede Satılır?

Atom çayını aktarlarda ve marketlerde bulabilirsiniz. İnternetten hemen atom çayı satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinden sipariş oluşturabilirler. Aynı zamanda e-Aktariye üzerinden bitki çaylarını inceleyebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.