Aktar Bloğu

Acı Çehre Faydaları Nelerdir? Acı Çehre Nedir?

Aci cehre nedir faydalari nelerdir

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Acı Çehre Nedir? Yararları Nelerdir?

Acı çehre ve acı çehre tohumu, genellikle kilo vermek isteyenler tercih ettiği bitkiler arasında bulunmaktadır. Metabolizma hızını artırmasıyla bilinen acı çehrenin sağlığımıza çok sayıda faydası bulunmaktadır.

Acı Çehre Faydaları

Acı çehre bitkisinin tohumları kullanıldıktan kısa bir süre sonra birkaç kilo vermek mümkün olmaktadır. Çünkü acı çehre, metabolizma hızını artırmaya yardımcı olmaktadır. Kullanımdan sonra şişkinlik hissinin azaltmaya, sindirim sisteminin rahatlamaya yardımcı olmaktadır.

Bağırsakların düzenlenmesi, temizlenmesi, hücreleri yenilenmesi ile cildin sıkılaşmasına yarar sağlayarak sıkılaşmasının engellenmesine yarayacaktır. Birçok ürüne göre karışım şekli yerine tohumların kullanılmaktadır. Önerilen miktar ve süre aşılmadığı sürece acı çehre zararları söz konusu olmamaktadır. Fakat bütün kimyasal ve bitkisel ilaçlarda olduğu gibi düzensiz ve aşırı miktarda tüketim beraberinde farklı sorunlarının oluşmasına yol açacaktır. İdrar söktürmeye yardımcı olma özelliği ile kolesterol seviyesinin düzenlenmeye, bağırsak gazlarının giderilmesine yardımcı olan acı çehre, son zamanların en çok tercih edilen şifalı bitkileri arasında yer almaktadır.

Aci cehre nedir faydalari nelerdirAcı çehrenin yorumları incelendiğinde kullanılan ürünün yüksek oranda rahatlama sağladığı ve bitkinin doğal olarak zahmetsizce kullanılabilmesi avantaj sağlayacaktır. Yoğun egzersiz programları ve diyetlere gerek kalmadan kolay bir şekilde formda kalmaya yardımcı olan acı çehre tohumu, paketlenmiş halde aktarlardan kolaylıkla temin edilebilmektedir. Acı çehre bitkisi yemeklerden sonra sindirimin rahatlaması ile besinlerin yağa dönüşmesine imkan vermeden tekrar atılması ile enerji alımının önüne geçmeye yardımcı olmaktadır. Yemeklerin ardından ılık su ile çiğnen acı çehre, tokluk hissi oluşumu sayesinde farklı bir yararı ortaya çıkmaktadır.

Besinlerden kazanılan enerjinin depo edilmesi yağ şeklinde olmaktadır. Sindirim sisteminde emilimin engellenmesi ve burada bekleme süresinin azaltılmasına yardımcı olan acı çehre, kolesterolün normal sınırlara düşmesine yardımcı olur. Ancak önemli rahatsızlığı olanların acı çehre tüketiminden önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilmektedir.

Acı Çehre Nasıl Kullanılır?

Acı çehre tohumu genellikle, yemekten önce ılık su ile kullanılır. Fazla yemek yemeye karşı tokluk hissinin oluşumuna katkı sağlar. Hamile kadınların, emziren annelerin, alerjik, kronik ve önemli rahatsızlığı olan kişilerin acı çehre tüketmeden önce mutlaka doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Doğal bitkiler olsa da acı çehre veya başkaları hekiminize danışmadan kullanmamalısınız. İdrar söktüren özelliği ve müshil etkisi nedeniyle vücuttan su kaybını hızlandırmaktadır. Bu nedenle bolca su içilmelidir. İshalin şiddeti yüksek oranda oluşabilir. Bu neden zaman kaybetmeden doktora başvurulmalıdır.

Acı Çehre Nerede Satılır?

Acı çehre ve acı çehre tohumu, hemen hemen tüm marketlerde ve aktarlarda satılmaktadır. Hemen satın almak isteyenler e-Aktariye üzerinde sipariş oluşturabilirler.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

0/5 (0 Reviews)

E-aktariye.com.tr internet sitesinde yer alan ürünlerin tamamı bitkisel destekleyici gıda niteliği taşımakta olup; ilgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirtme kapsamında bitkisel destek ürünleriyle ilgili herhangi bir tanıtım yapılmamakta, bağlı bulunan sosyal medya platfromlarında dahi herhangi bir sağlık tavsiyesi sunulmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç olmayıp, "bitkisel takviye ürünü" niteliği taşımaktadır.